De ce sa alegeti Biroul de traduceri Global Translations din Constanta?

  • Pentru ca noi va oferim servicii profesionale de traducere in si din majoritatea limbilor de circulatie internationala la standardele şi cerinţele pieţei mondiale pentru cele mai variate domenii si la preturi cu adevarat competitive asistandu-va in obtinerea unei imagini credibile si profesionale atat pe plan national cat si international.
  • Pentru ca toate traducerile sunt realizate numai de catre traducatori autorizati de catre Ministerul de Justitie care detin experienta in acest domeniu si care va vor oferi cu siguranta servicii de traducere eficiente si profesionale. Mai mult decat atat, in momentul predarii documentului spre a fi tradus, este ales de catre echipa noastra traducatorul autorizat specializat pe domeniul respectiv.  Orice traducere este verificata si corectata atent, fiecare detaliu fiind extrem de important. Procedurile noastre de verificare stricta a traducerilor vă oferă certitudinea că traducerea va păstra sensul original al textului fără nici un fel de abatere.
  • Dat fiind faptul ca stim ca termenul de predare al lucrarilor este un argument puternic in decizia dumneavoastra, data predarii lucrarilor este stabilita de comun acord si este respectata cu rigurozitate. Obtinem calitatea maxima a serviciilor noastre de traduceri in termene reduse si la preturi competitive.
  •  Confidentialitatea documentelor care ne sunt incredintate spre a fi traduse reprezinta pentru noi o obligatie morala si juridica, continutul documentelor dumneavoastra va ramane strict confidential. Biroul nostru incheie cu fiecare client in parte cat si cu fiecare traducator autorizat un contract in care este stipulata clauza de confidentialitate.
  • Biroul nostru ofera, pe langa serviciile de traducere, servicii de recunoastere internationala a actelor si diplomelor romanesti. Aplicarea Apostilei de la Haga pe documentele romanesti este posibila acum fara sa mai fiti nevoiti sa va deplasati din strainatate in Romania. Mai mult de atat,  avem reprezentanti ai biroului nostru in Bucuresti, astfel incat sa va putem pune la dispozitie orice fel de servicii de vizare si supralegalizare la Inspectorate, Ministere, Consulate, Ambasade (CNRED, Ministerul de Externe, Ambasada Emiratelor Arabe Unite, Ambasada Regatului Arabiei Saudite, Ambasada Algeriei, Ambasada Statului Kuwait,  Ambasada Statului Qatar, etc.) Reprezentarea dvs se va face pe baza contractului de prestari servicii pe care il incheiem in momentul solicitarii serviciilor, astfel incat nu mai este necesara intocmirea unei imputerniciri sau procuri speciale notariale. Mai mult decat atat, , vizarea si supralegalizarea la institutiile competente din Bucuresti este posibila acum fara sa mai fiti nevoiti sa va deplasati in capitala. Economisiti timp si bani, si lasati echipa noastra sa va intocmeasca toate dosarele necesare intr-un mod profesionist, in cel mai scurt timp si la preturi competitive.
  • Pentru ca oferim servicii complete clientilor nostri: de la transcrieri de acte, ridicarea acestora de la institutiile si autoritatile abilitate, apostilarea, supralegalizarea si vizarea  acestora,  pana la traduceri, legalizari, supralegalizari, interpretariat la birouri notariale, oficii de stare civila, politie, conferinte, seminarii, delegatii  etc.