Traduceri bulgara Constanta

traduceri bulgara constantaLimba bulgara este o limba indo-europeana, din familia limbilor slave. Conform unor statistici din anul 2004, numarul de persoane din intreaga lume care vorbesc bulgara ca si limba nativa este de aproximativ 10 milioane. Surse alternative estimeaza un numar de 12 milioane, incluzand in acest numar probabil vorbitorii non-nativi sau cei de limba macedoneana.

In Romania, si poate in special in judetul Constanta (fiind la granita cu Bulgaria), numarul de traduceri din bulgara in limba romana si a traducerilor din limba romana in limba bulgara a luat amploare in ultimii ani.  Multi investitori bulgari si-au extins afacerile in Romania si multe societati romanesti au incheiat contracte de colaborare cu Bulgaria sau, de asemenea, si-au extins afacerile in Bulgaria. Drept urmare, traducerile din limba bulgara  in romana si din romana in bulgara sunt solicitate de catre astfel de companii pentru buna desfasurare a activitatilor zilnice cat si pentru formalitatile solicitate de catre Statul Roman si cel Bulgar.

Totodata, multe persoane fizice au achizitionat autovehicule din Bulgaria. Contractele de vanzare cumparare si Imputernicirile intocmite la notariatele din Bulgaria trebuie traduse de catre un traducator de limba bulgara autorizat de Ministerul Justitiei din Romania, traducerile efectuate in Bulgaria nefiind valabile in Romania.

Oferim, cu un deosebit profesionalism, seriozitate si promptitudine, traduceri din bulgara in romana si din romana in bulgara pentru cele mai variate domenii si la preturi cu adevarat competitive. Toate traducerile sunt realizate de catre traducatori autorizati de catre Ministerul Justitiei care detin experienta in acest domeniu si care cu siguranta va vor oferi servicii de traducere din/ in bulgara eficiente si profesionale. In momentul predarii documentului spre a fi tradus, echipa noastra selecteaza traducatorul autorizat de limba bulgara specializat pe domeniul respectiv. Orice traducere este verificata si corectata atent, fiecare detaliu fiind extrem de important. Procedurile noastre de verificare stricta a traducerilor vă oferă certitudinea că traducerile din sau in limba bulgara vor păstra sensul original al textului fără nici un fel de abatere.

Alegeti o solutie profesionala, eficienta si rapida, la preturi competitive!
Solicita GRATUIT o estimare rapida de pret la office@traduceri-global.ro sau contacteaza-ne la 0721875549 sau 0341455567!

Pentru mai multe informatii, de asemenea va asteptam la biroul nostru de traduceri autorizate din Constanta, in Blvd. Ferdinand nr. 24, sc. A, et.1 , camera 4, interfon 4.