Traduceri germana Constanta

traduceri germana constantaLimba germana este o limba vest germanica inrudita cu Engleza si Olandeza. Cu aproximativ 95-100 milioane de vorbitori nativi, germana este una din principalele limbi ale lumii si limba cu cel mai mare numar de vorbitori din Uniunea Europeana. Limba germana este vorbita ca limba materna de majoritatea populatiei in Germania, Austria, Luxemburg, Elvetia si Liechtenstein, in estul Belgiei, precum si in sudul Danemarcei, in nordul Italiei si chiar si  in cateva zone din Polonia, Franta, Cehia, Ungaria. De asemenea, germana este una din cele 3 limbi oficiale ale Comisiei Europene (impreuna cu franceza si engleza) si totodata una din limbile oficiale ale Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei.

Multi investitori germani si-au extins afacerile in Romania si multe societati romanesti au incheiat contracte de colaborare cu Germania. Drept urmare, traducerile din limba germana  in romana si din romana in germana sunt solicitate de catre astfel de companii pentru buna desfasurare a activitatilor zilnice cat si pentru formalitatile solicitate de catre Statul Roman si cel German.

Tot mai multe persoane fizice au nevoie de traducerea documentelor precum: acte de studii si adeverinte, certificate de absolvire si foi matricole, adeverinte de munca, carti de munca, acte de stare civila sau extrase din registrele de nastere/ deces, carti si taloane de masini, acte medicale etc. intrucat de-a lungul timpului multi romani au decis sa se mute in Germania, intr-o tara considerata mereu sigura, bogata si moderna.

Totodata, Germania este de asemenea recunoscuta pentru industria de autovehicule. Multi romani prefera sa achizitioneze o masina din Germania datorita pretului convenabil si sa o inmatriculeze ulterior in Romania.  In vederea inmatricularii pe teritoriul Romaniei a unei masini achizitionate din strainatate, statul Roman solicita traducerea legalizata a actelor vehiculului. Intrucat colaboram de multi ani cu diverse societati de inmatriculari auto, va vom selecta din actele vehiculului cumparat, exact documentele care va sunt necesare in vederea inmatricularii. Astfel, nu veti traduce acte care nu va sunt necesare in acest scop.

traduceri-germana-2Oferim, cu un deosebit profesionalism, seriozitate si promptitudine, traduceri din germana in romana si din romana in germana pentru cele mai variate domenii si la preturi cu adevarat competitive. Toate traducerile sunt realizate de catre traducatori autorizati de catre Ministerul Justitiei care detin experienta in acest domeniu si care cu siguranta va vor oferi servicii de traducere din/ in germana eficiente si profesionale. In momentul predarii documentului spre a fi tradus, echipa noastra selecteaza traducatorul autorizat de limba germana specializat pe domeniul respectiv. Orice traducere este verificata si corectata atent, fiecare detaliu fiind extrem de important. Procedurile noastre de verificare stricta a traducerilor vă oferă certitudinea că traducerile din sau in limba germana vor păstra sensul original al textului fără nici un fel de abatere.

De cele mai multe ori, astfel de traduceri necesita si aplicarea Apostilei de la Haga. Biroul de traduceriGlobal Translationsdin Constanta ofera de asemenea servicii de ridicare a unei game variate de acte si documente de la institutiile abilitate, transcrieri de acte, intocmirea dosarelor complete pentru echivalari de studii, reprezentarea la scolile, facultatile si inspectoratele competente, intocmirea actelor pentru casatorii in strainatate sau in Romania, obtinerea cetateniei straine, implicit servicii de aplicare a Apostilei de la Haga la Tribunale, Prefecturi, Camera Notarilor Publici.

Alegeti o solutie profesionala, eficienta si rapida, la preturi competitive!
Solicita GRATUIT o estimare rapida de pret la office@traduceri-global.ro sau contacteaza-ne la 0721875549 sau 0341455567!

Pentru mai multe informatii, de asemenea va asteptam la biroul nostru de traduceri autorizate din Constanta, in Blvd. Ferdinand nr. 24, sc. A, et.1 , camera 4, interfon 4.