Importanta limbii spaniole in zilele noastre Traduceri spaniola Constanta

In ultima saptamana, la biroul de traduceri Global Translations din Constanta au predominat cererile pentru traducerile din romana in spaniola cat si din spaniola in romana. Pentru a destinde atmosfera din cadrul biroului de traduceri Constanta, atmosfera destul de incarcata ca urmare a volumului mare de munca si a termenului de predare destul de scurt, in pauza de masa, traducatorii autorizati s-au gandit sa prezinte aspecte care ilustreaza importanta limbii spaniole cat si anumite caracteristici ale limbii spaniole.

Colaboratorul de limba spaniola din cadrul departamentului Traduceri Constanta a precizat faptul ca dupa chineza si engleza, limba spaniola este cea mai utilizata limba din lume, clar este un motiv temeinic care influenteaza de asemenea numarul de traduceri din spaniola in romana si din romana in spaniola in orasul Constanta. Limba spaniola, ca si toate limbile romanice, deriva din latina, iar Castiliana este considerata cea mai pura forma a limbii spaniole. Limba spaniola vorbita in Regatul Spaniei si limba spaniola vorbita in America latina difera putin intrucat limbile au evoluat de la colonizarea Americii. Influenta cea mai evidenta este folosirea cuvintelor indigene in America Latina si pronuntia diferita. Majoritatea solicitarilor de traduceri sunt din limba castelliana, limba oficiala a Regatului Spaniei.

Cererea mare de traduceri din limba spaniola in romana si din romana in spaniola este cauzata in primul rand de multitudinea de cetateni romani care au plecat in Spania la munca. Ca urmare a crizei economice, multi romani si-au mutat resedinta din Spania si au revenit la domiciliul din Romania. Drept urmare, toate documentele spaniole trebuie evident traduse in limba romana si legalizate notarial. Totodata, multe societati spaniole au investit in Romania. Biroul de traduceri Constanta are contracte de colaborare incheiate cu multi investitatori spanioli, majoritatea care isi au sediul in Portul Constanta. Pentru o buna desfasurare a activitatilor zilnice cat si pentru formalitatile solicitate de catre Oficiul Registrului Comertului, investitorii spanioli traduc majoritatea documentelor oficiale, si nu numai. Biroul de traduceri Global Translations din Constanta le ofera de asemenea si servicii interpretariat, atat simultan cat si consecutiv.

Asadar, nu ezitati sa apelati cu incredere la echipa noastra de traducatori autorizati din Constanta! Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati atat telefonic la numerele 0721875549; 0341455567 cat si prin email office@traduceri-global.ro

Scroll to Top