Traduceri Romania

Economisiti timp si bani, si lasati echipa noastra sa va intocmeasca toate dosarele necesare intr-un mod profesionist, in cel mai scurt timp si la preturi competitive.

Suna acum! 0721875549

Vizarea si supralegalizarea la institutiile competente din Bucuresti este posibila acum fara sa mai fiti nevoiti sa va deplasati in capitala.

Intrucat prezenta dumneavoastra la biroul nostru nu este obligatorie, oferim servicii de traducere autorizata in toate orasele din Romania. Documentele pe care doriti sa le traduceti se vor trimite prin email la adresa office@traduceri-global.ro. Veţi fi astfel contactaţi imediat pentru a vă comunica o estimare de preţ precum şi termenul de predare.

In momentul in care va decideti sa colaboram, va vom transmite un contract de prestari servicii prin email pe care dumneavoastra trebuie sa-l semnati si sa ni-l trimiteti scanat pe email.

Plata se poate face prin transfer bancar. Pentru a demara procesul de traducere, trebuie sa ne transmiteti dovada platii. La termenul de predare stabilit, traducerea va fi imediat transmisa prin email/ fax, sau prin firmele de curierat sau Posta Romana (la alegerea clientului) daca aveti nevoie de traducerea autorizata sau legalizata in original.

Termenul de predare este stabilit de comun acord iar durata medie necesară traducerii este de 24 de ore. Totuşi, în cazul în care se necesită o traducere în regim de urgenţa, se va aplica o majorare de 50% faţă de preţul obişnuit. Se aplică de asemenea o majorare de preţ pentru documentele cu grad de dificultate sporit.

Totodata, garantam faptul ca:

 • toate traducerile sunt realizate numai de catre traducatori autorizati de catre Ministerul de Justitie care detin experienta in domeniu si care va vor oferi cu siguranta servicii de traducere eficiente si profesionale.
 • Termenul de executie este respectat cu strictete. Dat fiind faptul ca stim ca termenul de predare al lucrarilor este un argument puternic in decizia dumneavoastra, data predarii lucrarilor este stabilita de comun acord si este respectata cu rigurozitate. Obtinem calitatea maxima a serviciilor noastre de traduceri in termene reduse si la preturi competitive.
 •  Confidentialitatea documentelor care ne sunt incredintate spre a fi traduse reprezinta pentru noi o obligatie morala si juridica, continutul documentelor dumneavoastra va ramane strict confidential. Biroul nostru incheie cu fiecare client in parte cat si cu fiecare traducator autorizat un contract in care este stipulata clauza de confidentialitate.

Biroul Global Translations ofera de asemenea:

 • servicii de ridicare a unei game variate de acte si documente de la institutiile abilitate,
 • transcrieri de acte,
 • intocmirea dosarelor complete pentru echivalari de studii,
 • reprezentarea la scolile, facultatile si inspectoratele competente,
 • obtinerea declaratiei de valoare pentru Italia,
 • intocmirea actelor pentru casatorii in strainatate sau in Romania,
 • obtinerea cetateniei straine,
 • supralegalizari la Camera Notarilor Publici, Ministere, Ambasade, Consulate pentru tarile care nu fac parte din Conventia de la Haga (Ambasada Emiratelor Arabe Unite, Ambasada Regatului Arabiei Saudite, Ambasada Algeriei, Ambasada Statului Kuwait in Romania, Ambasada Statului Qatar in Romania, etc.),
 • Servicii de aplicare a Apostilei de la Haga pentru tarile semnatare Conventiei de la Haga la Tribunale, Prefecturi, Camera Notarilor Publici.