Recenzii

Ce spun clienții

Alege experiența în domeniul traducerilor

In toți acești ani, am reușit sa selectam traducători cu experiență in diverse domenii.
Astfel, in funcție de traducerea dumneavoastră, echipa de traducători Global Translations Constanța, selectează traducătorul specializat pe domeniul respectiv care garantează, pe lângă o traducere profesion-istă, și un termen de predare oportun.
Ne îmbunătățim permanent serviciile și oferim soluții profesionale și rapide de cea mai bună calitate întrucât cea mai bună reclamă este un client mulțumit.
Poti vedea parerea clientiilor nostri – aici
Excelent
Pe baza 385 recenzii
Ovidiu Ovidiu
Ovidiu Ovidiu
Foarte rapizi in comunicare si rezolvarea a ceea ce au de facut. De asemenea preturi decente fata de concurenta. Presupun ca au invatat de la fratii turci cum se vinde bine si rapid un serviciu.
o k
o k
Priceput, rapizi si intelegatori. Am tradus, in total, in jur de 30 de documente si totul a fost perfect.
cristi negru
cristi negru
Am avut nevoie de o imputernicire auto pentru Turcia. Miercuri am trimis hartiile si am efectuat plata, vineri dimineata aveam deja imputernicirea. Foarte multumit!
Oliver Andone
Oliver Andone
Am trimis actele ieri dimineață pe mail şi azi la 15.30 a ajuns în Bucureşti curierul cu documentele traduse şi legalizate la Consulatul Turciei. Servicii rapide, profesioniste şi la un preț decent.
Zupperboy Gamer
Zupperboy Gamer
Recomand cu incredere ! Profesionalism, seriozitate si nu in ultimul rand punctualitate!
Gabriela Enache
Gabriela Enache
Recomand! Am fost întorși de la Vama din Turcia pt ca nu am avut procura ,mașina condusă de noi fiind pe numele tatălui meu ,iar ei ne au fost de ajutor !
Catalin Ioja
Catalin Ioja
Speța în care mă aflam a fost rezolvată cu o rapiditate de care nu credeam ca pot beneficia în România. Problema mi-a fost rezolvată intr-o zi, simplu și de la distanță, iar asistența mi-a fost oferită chiar și intr-o zi nelucrătoare. Recomand 100%
Ilie Catalin
Ilie Catalin
Foarte profesioniști, foarte serioși, am primit actele conform celor prezentate pe site fără nicio întârziere. Recomand cu încredere! Va mulțumesc frumos pt amabilitate!
Daniel Bajanaru
Daniel Bajanaru
Very professional and pro client attitude.
Ionut Nevodari
Ionut Nevodari
De parcă nu îți vine să crezi că sunt asemenea oameni in Romania. Mulțumesc frumos pentru promptitudinea și seriozitatea de care ați dat dovadă,fara ajutorul dumneavoastră pierdeam vacanta de vara❤️❤️❤️
Seriozitate , operativitate in rezolvarea documentelor solicitate !!! Recomand tuturor ce au nevoie de serviciile oferite de aceasta firma sa nu ezite in achizitionarea serviciilor !!!
Marius Moldovan
Constanta
Foarte corecți și serviabili. Apelați cu încredere. Va rezolva solicitările la preturi foarte bune. Împuternicirea tradusă de ei mi-a fost cerută la intrarea în Turcia. A fost totul foarte bine, mai ales ca mi-ai rezolvat traducerea și apostila de la consulat chiar în perioada sărbătorilor musulmane. Big like!
Florin G.
Constanta
Recomand serviciile cu toata increderea! Am venit cu o procura in limba lituaniana (considerata o limba rara la noi in tara) si am avut nevoie sa fie tradusa si legalizata rapid! Global Translations au reusit sa faciliteze acest lucru si traducerea a fost facuta de pe o zi pe alta de o doamna translator din Sibiu (avem doar cativa translatori acreditati de limba lituaniana in tara, iar unul dintre ei e o doamna din Sibiu care colaboreaza cu Global Translations). Recomand cu toata sinceritatea!
Nicoleta Pascal
Constanta
O echipă de profesioniști! Dețin experienta in domeniu si ofera consultanta pentru actele necesare în vederea căsătoriei, recunoașterii studiilor! Mulțumim!
Ispasoiu Liviu
Constanta
Servicii calitative iar raportul calitate pret extraordinar. Am avut nevoie de niste documente medicale de tradus si legalizat din germana in romana. Acestea erau despre o afectiune si o interventie foarte complicata si rara, iar ei s-au descurcat extraodrinar. Foarte bine traduse si repede. Recomand cu drag
Raluca Caluda
Constanta
Recomand! Profesionalism, seriozitate, servicii de calitate și rapide, preturi accesibile.
Cristina Iuga
Constanta

Am tradus pentru :

Solicita o cotatie rapida

Scroll to Top