Recenzii

Ce spun clienții

Alege experiența în domeniul traducerilor

In toți acești ani, am reușit sa selectam traducători cu experiență in diverse domenii.
Astfel, in funcție de traducerea dumneavoastră, echipa de traducători Global Translations Constanța, selectează traducătorul specializat pe domeniul respectiv care garantează, pe lângă o traducere profesion-istă, și un termen de predare oportun.
Ne îmbunătățim permanent serviciile și oferim soluții profesionale și rapide de cea mai bună calitate întrucât cea mai bună reclamă este un client mulțumit.
Poti vedea parerea clientiilor nostri – aici
Seriozitate , operativitate in rezolvarea documentelor solicitate !!! Recomand tuturor ce au nevoie de serviciile oferite de aceasta firma sa nu ezite in achizitionarea serviciilor !!!
Marius Moldovan
Constanta
Foarte corecți și serviabili. Apelați cu încredere. Va rezolva solicitările la preturi foarte bune. Împuternicirea tradusă de ei mi-a fost cerută la intrarea în Turcia. A fost totul foarte bine, mai ales ca mi-ai rezolvat traducerea și apostila de la consulat chiar în perioada sărbătorilor musulmane. Big like!
Florin G.
Constanta
Recomand serviciile cu toata increderea! Am venit cu o procura in limba lituaniana (considerata o limba rara la noi in tara) si am avut nevoie sa fie tradusa si legalizata rapid! Global Translations au reusit sa faciliteze acest lucru si traducerea a fost facuta de pe o zi pe alta de o doamna translator din Sibiu (avem doar cativa translatori acreditati de limba lituaniana in tara, iar unul dintre ei e o doamna din Sibiu care colaboreaza cu Global Translations). Recomand cu toata sinceritatea!
Nicoleta Pascal
Constanta
O echipă de profesioniști! Dețin experienta in domeniu si ofera consultanta pentru actele necesare în vederea căsătoriei, recunoașterii studiilor! Mulțumim!
Ispasoiu Liviu
Constanta
Servicii calitative iar raportul calitate pret extraordinar. Am avut nevoie de niste documente medicale de tradus si legalizat din germana in romana. Acestea erau despre o afectiune si o interventie foarte complicata si rara, iar ei s-au descurcat extraodrinar. Foarte bine traduse si repede. Recomand cu drag
Raluca Caluda
Constanta
Recomand! Profesionalism, seriozitate, servicii de calitate și rapide, preturi accesibile.
Cristina Iuga
Constanta

Am tradus pentru :

Solicita o cotatie rapida

Scroll to Top
Scroll to Top