Traduceri engleza Constanta

traduceri-engleza constanta

Ai nevoie de o traducere engleza in Constanta?

Alegeti servicii de traducere din/ in engleza eficiente si profesionale dar la preturi competitive!

Solicita o estimare rapida de pret la office@traduceri-global.ro sau contacteaza-ne la 0721875549 sau 0341455567

Adresă: Bd. Ferdinand 24, scara A, Et. 1, Biroul nr. 4, Constanta, 900726

Telefon: 0721 875 549


Servicii oferite de Global Translations Constanta :

  • traduceri din engleza in romana si din romana in engleza pentru cele mai variate domenii si la preturi cu adevarat competitive.
  • traduceri autorizate engleza – realizate de catre traducatori de limba engleza autorizati de catre Ministerul Justitiei care detin experienta in acest domeniu.
  • traduceri legalizate engleza
  • servicii de intepretariat limba engleza

Pentru mai multe informatii, de asemenea va asteptam la biroul nostru de traduceri autorizate din Constanta, in Bd. Ferdinand 24, scara. A, etaj 1 Birou nr.4.

Iti stam la dispozitie cu informatii necesare despre traduceri si oferte personalizate.


traduceri-engleza constanta→Traducerile din engleza in romana si vice versa solicita un nivel ridicat de competente lingvistice, de cunostinte culturale, economice, juridice, tehnice, medicale, in special privind terminologia. Pe langa competente lingvistice, traducerile necesita o pregatire specifica si cunostinte temeinice, astfel incat orice text, chiar si unul cu un grad inalt de dificultate sa fie tradus cu profesionalism si promptitudine. De aceea, este foarte important ca traducatorul care se va ocupa de traducerea documentelor, sa detina nu numai abilitati lingvistice cat si cunostinte de specialitate si experienta in domeniul din care va traduce. Traducerea in sine este o balanta intre arta si stiinta influentata atat de teorie cat si de practica. Astfel, pentru realizarea cu succes a unei traduceri profesionale, traducatorul trebuie sa detina atat cunostinte estetice, lingvistice cat si practice.

→Limba engleza este folosita intensiv ca limba secundara si este limba oficiala a Uniunii Europene, a multor tari din Commonweath si din Natiunile Unite, precum si a multor organizatii internationale. Limba engleza este deseori denumita si „limba globala” sau „lingua franca” intrucat este extrem de raspandita in intreaga lume. Este de asemenea cea mai studiata limba secundara din lume, si principala limba pentru mediul de afaceri international. Astfel, majoritatea companiilor multinationale au adoptat limba engleza ca limba oficiala in cadrul companiei lor. Drept urmare, traducerile din engleza in romana si traducerile din romana in engleza reprezinta una din combinatiile de limbi care este cea mai solicitata de catre clientii nostri.

→Limba engleza este o limba vest germanica initial vorbita in Anglia medievala timpurie si in prezent, este cea mai folosita limba din intreaga lume. Este vorbita ca si limba materna de majoritatea locuitorilor din Regatul Angliei, Statele Unite ale Americii, Canada, Australia, Irlanda, Noua Zelanda precum si in Commonwealth-ul Caribian. Este a treia cea mai vorbita limba materna din lume, dupa Mandarina si Spaniola.