Traduceri acte auto Constanta

Traducere autorizată, rapid și doar documentele necesare înmatriculării pentru ca tu să economisești bani și timp.

Întrucât colaborăm de mulți ani cu diverse societăți de înmatriculări auto, vă vom selecta din actele vehiculului cumpărat, exact documentele care vă sunt necesare în vederea înmatriculării. Astfel, nu veți traduce acte care nu vă sunt necesare în acest scop.

traduceri acte auto

Trimite pe WhatsApp

Autoritatile din Constanta accepta traducere autorizata pt acte auto, doar cu stampila si declaratia traducatorui.
Se accepta si traducerea autorizata a actelor auto in format electronic in aceasta perioada.

24 de ore

Termenul de predare este stabilit de comun acord iar durata medie necesară traducerii actelor auto este de 24 de ore.
 Totuşi, în cazul în care se necesită o traducere în regim de urgenţa, se va aplica o majorare de 50% faţă de preţul obişnuit.

Ce acte auto traducem?

In vederea inmatricularii pe teritoriul Romaniei a unei masini achizitionate din strainatate, statul Roman solicita traducerea autorizata si (uneori) legalizata a actelor vehiculului.

Actele care sunt solicitate de catre autoritatile Romane in vederea inmatricularii vehiculelor sunt:

Ce informatii trebuie sa cuprinda actele auto

Deși pot avea diverse denumiri care variază de la tara la tara, documentele de mai sus vor cuprinde următoarele informatii de interes pentru autorităţi:

Cartea de identitate a vehiculului sau certificatul de inmatriculare (talonul) va contine data primei inmatriculari a vehiculului cat si date cu privire la inspectiile tehnice periodice si situatia radierilor sau inmatricularilor
Actul doveditor al dreptului de proprietate asupra vehiculului, respectiv contractul de vânzare-cumpărare sau factura de achiziţie a vehiculului va contine cel putin un element de identificare al vehiculului, respectiv numarul de identificare al vehiculului (numarul de sasiu)

Traduceri acte auto Constanta - Online

Prezenta dumneavoastra la biroul nostru nu este obligatorie. 

Contractul de prestari servicii incheiat intre biroul nostru si dumneavoastra poate fi trimis si pe email, semnat si stampilat de ambele parti. Documentele pot fi trimise pe email la adresa office@traduceri-global.ro . Veţi fi astfel contactaţi in termen imediat pentru a vă comunica o estimare de preţ precum şi termenul de predare. Plata se poate face prin transfer bancar. Pentru a demara procesul de traducere, trebuie sa ne transmiteti dovada platii. La termenul de predare stabilit, traducerea va fi imediat transmisa prin email sau chiar prin curierat, daca aveti nevoie de traducerea autorizata sau legalizata in original.

Ce spun clientii?

Luminita Ciobanu
Luminita Ciobanu
Constanta
Read More
"Am avut nevoie de traducerea unei diplome in regim de urgenta si am primit documentul tradus in mai putin de 3h! "
David the british shorthair cat
David the british shorthair cat
Bucuresti
Read More
" Eficiență, flexibilitate, rapiditate, un partener care ofera sprijin real în zilele noastre, când toți avem probleme de rezolvat "ieri"
Sebastian Vlaicu
Sebastian Vlaicu
Constanta
Read More
Traduceri rapide (a doua zi) fara a fi necesara prezenta la sediu. Am trimis online documentele pentru traducere, achitat 30 lei x 3, receptionat urmatoarea zi lucratoare. Nici nu stiu cum arata sediul 😉
Stefan Draghici
Stefan Draghici
Bucuresti
Read More
" Am avut nevoie de o procura pentru Turcia, am sunat la ei, mi-au oferit toate detaliile de care aveam nevoie iar in 24h din momentul in care am luat legatura cu ei, am avut procura la sediu in conditiile in care, actele s-au trimis prin curier (Constanta-Bucuresti)
Razvan Oprea
Razvan Oprea
Bucuresti
Read More
" Am apelat din București la serviciile lor, deoarece aici nimeni nu imi traducea într-o zi si viza la consulat împuternicirea de la firma de leasing. I-am găsit pe internet, mi-au răspuns pe WhatsApp sâmbăta seara "
Ciocanitoru Nicoleta
Ciocanitoru Nicoleta
Constanta
Read More
" Recomand ca fiind o societate ce merita sa apelezi la servicille lor.. siguranta, incredere, profesionalism, dar nu numai , ci si rapiditate in elibararea actelor necesare traducerii, intr-un timp util, costuri acceptabile. O echipa de profesionisti"
Raluca Caluda
Raluca Caluda
Constanta
Read More
" Am avut nevoie de niste documente medicale de tradus si legalizat din germana in romana. Acestea erau despre o afectiune si o interventie foarte complicata si rara, iar ei s-au descurcat extraodrinar. Foarte bine traduse si repede. Recomand cu drag"
Ladislau
Ladislau
Constanta
Read More
" Am apelat deseori la serviciile Global Translationt. Pentru mine merita aprecierea maxima, incat prin ei in una din ocazii am reusit de la distanta (nefiind in tara) sa-mi obtin pana si atestarea diplomei la Ambasada"
Ionut Oancea
Ionut Oancea
Bucuresti
Read More
" Pentru că nu m-am ocupat din timp de traducere și apostilare , am rămas pe ultima suta de metri , pe ultimul metru de fapt. Acești oameni m-au ajutat și mi-au efectuat împuternicire mașină tradusă în limba turcă și apostilare consulat în câteva ore. 👍👍👍👍👍👍
Prescon Bau
Prescon Bau
Constanta
Read More
" Firma nostra lucreaza cu Global Translations de multi ani si suntem super-multumiti de calitatea traducerilor. multumim echipei si pentru promptitudine! Mult succes in continuare!"
Previous
Next
Completeaza formularul pentru o estimare rapida de pret
Scroll to Top