Vizare Ministere, Ambasade

vizari ministere ambasadePentru tarile care NU fac parte din Conventia de la Haga, procedura de supralegalizare a actelor necesare in vederea recunoasterii acestora in tarile respective este urmatoarea:

  • Se traduce documentul in limba tarii de destinatie de catre un traducator autorizat iar traducerea respectiva se legalizeaza notarial. Nota: Cateodata este necesara vizarea prealabila de catre institutia emitenta. Vezi tabelul de la pagina: Apostila de la Haga
  • Traducerea legalizata se va supralegaliza la Camera Notarilor Publici
  • Traducerea deja supralegalizata, trebuie de asemenea vizata la Ministerul de Externe, din Bucuresti. Ministerul de Externe este singura institutie abilitata pentru vizarile traducerilor pentru tarile care NU fac parte din Conventia de la Haga.
  • Un ultim pas este cel de vizare la ambasada sau consulatul tarii de destinatie. Taxa de supralegalizare la ambasada sau consulat difera de la o tara la alta.

Atat vizarea prealabila a unor acte ce necesita apostilarea, cat si vizarea in vederea supralegalizarii la Ambasada competenta pentru tarile care nu fac parte din Conventia de la Haga, este acum posibila fara se fiti nevoiti sa va deplasati in capitala.

  • Lucrati in Emiratele Arabe Unite, Dubai, Qatar, Arabia Saudita, Algeria, Kuwait, etc. sau in oricare din tarile care nu fac parte din Coneventia de la Haga si trebuie sa va supralegalizati anumite acte care va sunt necesare in respectiva tara care NU este semnatara a Conventiei de la Haga? Economisiti timp si bani, si lasati echipa noastra sa va intocmeasca toate dosarele necesare intr-un mod profesionist, in cel mai scurt timp si la preturi competitive.

Avem reprezentanti ai biroului nostru in Bucuresti, astfel incat sa va punem la dispozitie orice fel de servicii de vizare si supralegalizare la Inspectoratele, Ministerele, Consulatele, Ambasadele abilitate.

Reprezentarea dvs se va face pe baza contractului de prestari servicii pe care il incheiem in momentul solicitarii serviciilor, astfel incat nu mai este necesara intocmirea unei imputerniciri sau procuri speciale notariale.

Contactati-ne si echipa noastra va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie cu privire la recunoasterea actele dvs in tarile care nu sunt semnatare Conventiei de la Haga.

Avand experienta in astfel de proceduri, va vom comunica informatii corecte care de obicei sunt greu de aflat intrucat ambasadele si consulatele, de cele mai multe ori, sunt fie greu de contactat, fie ofera initial informatii succinte.