Vizare Ministere, Ambasade, Consulate, MAE

Lucrezi in Emiratele Arabe Unite, Dubai, Qatar, Arabia Saudita, Algeria, Kuwait sau in oricare din tarile care NU fac parte din Convenția de la Haga ?

Scapă de stresul traducerilor, legalizărilor, supralegalizarilor si lasă echipa noastră sa iți întocmească toate actele necesare intr-un mod corect si ușor, in cel mai scurt timp !

Biroul nostru are reprezentanti in Bucuresti pt a putea viza actele tale la Ministere fara ca tu sa mai pierzi timp si bani pe drumuri. Si fara Stres pt tine.

Legalizari Acte Ministerul de Externe

Ai nevoie de traducerea si recunoasterea documentelor straine in Romania?

Vizare CNRED

Ai nevoie de echivalarea si recunoasterea studiilor tale in strainatate?

traduceri legalizate constanta - vizari

15 Ani Experienta

Fie ca lucrezi in Emiratele Arabe Unite, Dubai, Qatar, Arabia Saudita, Algeria, Kuwait, etc. sau in oricare din tarile care nu fac parte din Convenția de la Haga, cu siguranța ai nevoie sa supralegalizezi anumite acte care iți sunt necesare in respectiva tara.
Apeleaza la experienta noastra de 15 ani in realizarea acestor proceduri..

Rapid

-Fără alergătură la mai multe instituții
-Fără timp pierdut la cozi
- Termen de predare rapid

Corect și ușor

-Beneficiază de experiența noastră in astfel de proceduri de 15 ani
-Îți vom comunica informații corecte care de obicei sunt greu de aflat întrucât ambasadele și consulatele, de cele mai multe ori sunt fie greu de contactat, fie oferă informații succinte.

Economisești bani

-Fără drumuri multiple la București
-Toată procedura traducere, apostilare și legalizare, într-un singur loc

Cum procedam?

Pentru tarile care NU fac parte din Convenția de la Haga, procedura de supralegalizare a actelor necesare in vederea recunoașterii acestora in tarile respective este următoarea:

Prin aceasta discutie vom putea sa facem o estimare corecta pt pretul procedurii complete.

Este foarte important sa aveti informatii corecte : ce tip de acte , ce tip de legalizare, pt ce anume aveti nevoie .

Atenție! Pașii sunt orientativi. Aceștia pot varia in funcție de tara de destinație! Unele tari, precum Qatar, solicita si vizarea la MAE a unei adeverințe de autenticitate pentru actele de studiu, care anterior trebuie vizata de către Inspectoratul Școlar sau CNRED.

Inainte de a incepe efectiv traducerea, documentele originale vor fi vizate la MAE Ulterior, se traduce in limba tarii de destinație, sau in limba agreata de tara respectiva, întrucât trebuie tradusa inclusiv ștampila MAE de pe documentul original!

Nota: Câteodată este necesara vizarea prealabila de către instituția emitenta, de exemplu Inspectoratul Școlar pentru acte liceale sau CNRED pentru actele universitare. Vezi tabelul de la pagina: Apostila de la Haga

  • Se supralegalizeaza  traducerea legalizata la Camera Notarilor Publici
  • Traducerea deja supralegalizata la Camera Notarilor Publici, trebuie, de asemenea, vizata la Ministerul de Externe, din București. 

Ministerul de Externe este singura instituție abilitata pentru vizările traducerilor pentru tarile care NU fac parte din Convenția de la Haga.

  • Un ultim pas, este cel de vizare la Ambasada sau Consulatultarii de destinație.

Taxa de supralegalizare la ambasada sau consulat diferă de la o tara la alta

Intrebari frecvente

Atât vizarea prealabila a unor acte ce necesita apostilarea, cat si vizarea in vederea supralegalizarii la Ambasada competenta pentru tarile care nu fac parte din Convenția de la Haga, este acum posibila fără se fiți nevoiți sa va deplasați in capitala.  

Avem reprezentanți ai biroului nostru in București, astfel încât, va punem la dispoziție orice fel de servicii de vizare si supralegalizare la Inspectoratele, Ministerele, Consulatele, Ambasadele abilitate.

Nu. Reprezentarea dvs. la CNRED, MAE, Consulate/ Ambasade se va face pe baza contractului de prestări servicii pe care îl încheiem in momentul solicitării serviciilor, astfel încât nu mai este necesara întocmirea unei împuterniciri sau procuri speciale notariale.
Nota! La unele instituții, precum Inspectoratul Școlar, Scoli/ Licee, Registrul de Stare civila, Inspectoratul de Politie, si nu numai, este necesara împuternicire notariala sau consulara in vederea reprezentării dvs.
Contactati-ne, si echipa noastră vă va oferi toate informațiile de care aveți nevoie cu privire la recunoașterea actele dvs. in tarile care nu sunt semnatare Convenției de la Haga.
Suntem aici pentru tine

Obtine consultanta de specialitate

Global Translations are o experiență deosebita in astfel proceduri de supralegalizare.
Apelând la serviciile noastre, veți putea beneficia de consultanta de specialitate, de maxima promptitudine si siguranță !

Ce spun clientii

Ne mandrim cu recenziile primite de la clientii nostrii. Google reviews 245

O echipa extraordinară !!! Super . Pentru că nu m-am ocupat din timp de traducere și apostilare , am rămas pe ultima suta de metri , pe ultimul metru de fapt. Acești oameni m-au ajutat și mi-au efectuat împuternicire mașină tradusă în limba turcă și apostilare consulat în câteva ore. Și în plus au trimis aceasta apostilare pe maxim taxi din constanta în București . A doua zi plecam in concediu in Turcia. Daca nu aveam documentul ratam vacanta . M-au înțeles și ajutat . 👍👍👍👍👍👍
Ionut Oancea
Bucuresti
Foarte corecți și serviabili. Apelați cu încredere. Va rezolva solicitările la preturi foarte bune. Împuternicirea tradusă de ei mi-a fost cerută la intrarea în Turcia. A fost totul foarte bine, mai ales ca mi-ai rezolvat traducerea și apostila de la consulat chiar în perioada sărbătorilor musulmane. Big like!
Florin G.
Constanta
Recomand serviciile cu toata increderea! Am venit cu o procura in limba lituaniana (considerata o limba rara la noi in tara) si am avut nevoie sa fie tradusa si legalizata rapid! Global Translations au reusit sa faciliteze acest lucru si traducerea a fost facuta de pe o zi pe alta de o doamna translator din Sibiu (avem doar cativa translatori acreditati de limba lituaniana in tara, iar unul dintre ei e o doamna din Sibiu care colaboreaza cu Global Translations). Recomand cu toata sinceritatea!
Nicoleta Pascal
Constanta
Scroll to Top