Preturi

preturiSe consideră o pagină de traducere :

  • pagina de 2000 de caractere, cu spatii, sau aproximativ 300 de cuvinte.
  • Pentru documentele tipizate se aplică un tarif fix/ pagina.

Clienţii pot preda documentele care urmează a fi traduse direct la sediul nostru din B-dul Ferdinand, nr.24, Sc A, et.1, Camera 4, Constanta unde se va încheia un contract de prestari servicii între părţi.

  • Prezenta dumneavoastra la biroul nostru nu este obligatorie. Contractul de prestari servicii incheiat intre biroul nostru si dumneavoastra poate fi trimis si pe email/ fax semnat si stampilat de ambele parti. Documentele pot fi trimise pe email la adresa office@traduceri-global.ro sau prin fax la numarul 0341 45 55 68. Veţi fi astfel contactaţi imediat pentru a vă comunica o estimare de preţ precum şi termenul de predare. Plata se poate face prin ordin de plata. Pentru a demara procesul de traducere, trebuie sa ne transmiteti dovada platii. La termenul de predare stabilit, traducerea va fi imediat transmisa prin email/ fax sau chiar prin curierat, daca aveti nevoie de traducerea autorizata sau legalizata in original.
  • Termenul de predare este stabilit de comun acord iar durata medie necesară traducerii este de 24 de ore.
  • În cazul în care se necesită o traducere în regim de urgenţa, se va aplica o majorare de 50% faţă de preţul obişnuit.
  • Se aplică de asemenea o majorare de preţ pentru documentele cu grad de dificultate sporit din domenii tehnice, traduceri medicale, financiare.
  • Pentru lucrările deja traduse pe care le au la dispoziţie clientii nostri, asigurăm servicii de colationare de către un traducator autorizat, care în urma verificării si eventual modificării textului în sensul concordanţei dintre documentul sursă şi cel tintă, va putea autoriza respectivul document. Pentru astfel de servicii, preţul este mai mic cu 50% decãt tariful obişnuit pentru traducerea unei pagini de 2000 caractere, cu spaţii. Totusi, in cazul in care se constata de catre traducatorul autorizat ca documental pe care dvs. il aveti deja tradus detine pera multe greseli, se va refuza serviciul de colationare, si se va recomanda traducerea documentului exclusiv de catre traducatorul autorizat.
  • Traducătorii noştri pot fi prezenţi la birourile notariale pentru realizarea unor legalizari de documente cu originalul într-o limbă străină care fac obligatorie prezenta unui traducător.

Pentru o evaluare cat mai exacta, va rugam sa completati tabelul de mai jos. Echipa noastra va va raspunde prompt:

nume*

Tip document/ domeniu traducere*:

firma

Volumul textului de tradus*:

email*:

Din limba*:

telefon:

In limba*:

Legalizarea notariala a documentului:
exemplare

Termenul de livrare dorit*:
zile

Upload fisier de tradus:

Modalitatea de primire a traducerii:
emailfaxcurieratla sediul nostru

Mai multe detalii

Campurile care au alaturat semnul '*' sunt obligatorii.

Securitate: