din 2005

Servicii de traduceri Constanta

Global Translations - Birou traduceri autorizate de 15 ani

Biroul  Global Translations Constanta are o experienta de 15 ani pe piata de traduceri.

Suntem un birou de traduceri  de incredere ce livreaza servicii de calitate la timp si la preturi corecte.

Avem  pasiunea pentru traduceri si experiența de 15 ani ceea ce ne-a ajutat să înțelegem nevoile clienților și să identificăm rapid soluții eficiente.

Oferim traduceri profesionale in si din peste 35 de limbi straine si acoperim peste 50 de perechi lingvistice. De la cele mai folosite limbi – limba engleza, germana, franceza, italiană, spaniolă pana la limbi rare ( limba chineaza, japoneza ). De asemenea traducem in limba ucraineana in Constanta doar cu traducator autorizat de ucraineana.

Viziunea nostra este sa fim principalul partener pentru traducerile din zona Constanta. Misiunea noastra este sa livram traduceri de calitate si să contribuim la succesul clienților noștri sau rezolvarea rapida a cererilor partenerilor nostri.

Serviciile noastre va pot ajuta sa faceti totul intr-un singur loc.
Proceduri complete de vizari si supralegalizari

Avem o echipa de traducatori autorizati cu experienta care furnizeaza traduceri de calitate in mai multe domenii: Business, Juridic, Tehnic, Medical.
Birou de traduceri Global Translations ofera servicii profesionale de traduceri autorizatetraduceri legalizateservicii de interpretariatapostilari si supralegalizari.

Vezi ce zic clienții noștri?

Excelent
Pe baza 385 recenzii
Ovidiu Ovidiu
Ovidiu Ovidiu
Foarte rapizi in comunicare si rezolvarea a ceea ce au de facut. De asemenea preturi decente fata de concurenta. Presupun ca au invatat de la fratii turci cum se vinde bine si rapid un serviciu.
o k
o k
Priceput, rapizi si intelegatori. Am tradus, in total, in jur de 30 de documente si totul a fost perfect.
cristi negru
cristi negru
Am avut nevoie de o imputernicire auto pentru Turcia. Miercuri am trimis hartiile si am efectuat plata, vineri dimineata aveam deja imputernicirea. Foarte multumit!
Oliver Andone
Oliver Andone
Am trimis actele ieri dimineață pe mail şi azi la 15.30 a ajuns în Bucureşti curierul cu documentele traduse şi legalizate la Consulatul Turciei. Servicii rapide, profesioniste şi la un preț decent.
Zupperboy Gamer
Zupperboy Gamer
Recomand cu incredere ! Profesionalism, seriozitate si nu in ultimul rand punctualitate!
Gabriela Enache
Gabriela Enache
Recomand! Am fost întorși de la Vama din Turcia pt ca nu am avut procura ,mașina condusă de noi fiind pe numele tatălui meu ,iar ei ne au fost de ajutor !
Catalin Ioja
Catalin Ioja
Speța în care mă aflam a fost rezolvată cu o rapiditate de care nu credeam ca pot beneficia în România. Problema mi-a fost rezolvată intr-o zi, simplu și de la distanță, iar asistența mi-a fost oferită chiar și intr-o zi nelucrătoare. Recomand 100%
Ilie Catalin
Ilie Catalin
Foarte profesioniști, foarte serioși, am primit actele conform celor prezentate pe site fără nicio întârziere. Recomand cu încredere! Va mulțumesc frumos pt amabilitate!
Daniel Bajanaru
Daniel Bajanaru
Very professional and pro client attitude.
Ionut Nevodari
Ionut Nevodari
De parcă nu îți vine să crezi că sunt asemenea oameni in Romania. Mulțumesc frumos pentru promptitudinea și seriozitatea de care ați dat dovadă,fara ajutorul dumneavoastră pierdeam vacanta de vara❤️❤️❤️
Scroll to Top