Procura auto Turcia sau împuternicire auto Turcia în 24 de ore?

Da! Rezolvăm în 24 de ore traducerea în turcă și legalizare traducerii la Consulat!
Pentru ca tu să poți pleca chiar mâine în Turcia cu mașina!

tu îți generezi singur procura auto (împuternicirea) în limba română
ALEGE CINE ESTE PROPRIETARUL MAȘINII și completează datele necesare

Traducem în limba turcă și legalizăm pentru ca tu să calatorești liniștit cu mașina în Turcia

Preț Procura Auto Turcia / Împuternicire auto Turcia
250 lei Legalizare si traducere turca

*Transportul se plateste la destinatie aprox. 25 lei  / plic

Rapid - Procura auto Turcia

→ Traducerea in limba turcă și legalizare la Consulatul Turciei în 24 ore → Redactare procura auto online (în limba română
→ Plata Online
→ Livrare curier rapid oriunde în țară

Sigur și fără Stres

Noi rezolvăm procedura completă cu traducere in limba turcă și vizare la Consulat
→ Doar traducător autorizat limba turcă
→Traducere auto proprietate persoane fizice
Traducere auto pe firma
Traducere auto în leasing

Totul într-un singur loc

→ Procedura completa într-un singur loc
→ Fără drumuri inutile
→ Traducere autorizată în turcă și legalizare la Consulat într-un singur loc pentru Procura auto Turcia

Procura auto Turcia - Imputernicire auto turcia

Călătorești în Turcia cu mașina care nu este proprietate personală ?

Dacă răspunsul la această întrebare este DA atunci TREBUIE să știi că vei avea nevoie de un document (Procura auto Turcia = Împuternicire auto Turcia) prin care proprietarul autoturismului îți acordă dreptul de a folosi mașina pe teritoriul Turciei.

Împuternicirea ( Procura auto Turcia )  respectivă, trebuie tradusă în limba turcă de către un traducător autorizat de Ministerul Justiției care să fie de asemenea înregistrat la Consulatul Turciei în Romania.
Traducerea autorizată  in limba turcă (pentru Procura Auto Turcia) se va legaliza la Consulatul Turciei în Romania.

Conform cu recomandările de călătorie de la Ambasada României la Ankara

URGENȚĂ – MAXIM 1 ORĂ

Deși nu ne dorim urgențe mai apar și astfel de situații.
Prin efectuarea doar a unei traduceri în limba turcă autorizată cu ștampilă de traducător – se poate realiza într-o oră traducerea procurii auto pentru Turcia sau a Împuternicirii auto pentru Turcia.
Atenție.  Această procedură nu este suficientă și nu este recomandată de MAE și nici de Consulatul Turciei.
Traducere autorizată în limba turcă cu ștampilă de traducător trebuie să fie vizată de către Consulatul Turciei pentru a avea valoare juridică în Turcia.
De aceea NU recomandăm folosirea acestei soluții decât ca o soluție de urgență (neavând timp efectiv pentru a realiza procedura completă cu vizarea traducerii împuternicii la Consulatul Turciei)

Ce este Procura Auto Turcia?

Procura Auto Turcia sau Împuternicirea auto pentru Turcia este un document  prin care proprietarul mașinii (persoana fizică, persoană juridică sau companie de leasing) îți dă acordul să conduci mașina pe teritoriul Turciei, dacă tu nu ești proprietarul trecut în talonul mașinii.

Procura pentru Turcia sau Imputernicirea auto pentru Turcia trebuie tradusă  în limba turcă de un traducător autorizat de Ministerul Justiției și vizat la Consulatul Turciei sau Ambasada Turciei.

 

Procedura de legalizare a traducerii procurii auto Turcia la Consulat este preferată de autoritățile din Turcia.

Actele sunt traduse de un traducător autorizat de limba turcă agreat și înregistrat la Consulatul Turciei.

Beneficiați de experiența noastră în a realiza cu ușurința Procura mașina Turcia sau Împuternicire auto Turcia pentru sute de clienți în fiecare sezon de vacanță în ultimii 15 ani ce au călătorit fără probleme în Turcia.

Te rugăm să introduci datele necesare realizării Declarației ( Împuternicirii ) în limba română PF persoane fizice


Pentru confirmare comandă și termen de livrare, vă rugăm să ne contactați telefonic 0721875549, după completarea formularului!

Urmați pașii de mai  jos pentru traducerea în limba turcă

 

1. Sună pentru confirmare comandă și termen livrare. Specifică numele persoanei care va plăti pentru emitere factură.

Se consideră comandă fermă numai după ce primim dovada plății pe email.

Livrarea se face prin curier la adresa specificată și termenul de livrare confirmat! Transportul (aprox 25 de lei) se achită la livrare de către client.

Vă mulțumim!

Te rugăm să introduci datele necesare realizării Procurii auto ( Împuternicirii ) în limba română pentru Persoane Juridice


Pentru confirmare comandă și termen de livrare, vă rugăm să ne contactați telefonic 0721875549, după completarea formularului!

  1. Printează Declarația în limba română și semnează proprietarul. Ulterior, trimite Declarația scanată la email office@traduceri-global.ro pentru a fi tradusă în limba turcă și legalizată la Consulatul Turciei.
  2. În același email, trimite datele de facturare  (ale persoanei care va achita) și modalitatea de plată pe care o preferi (Transfer bancar internet banking sau numerar la sediu nostru)
  3. Se consideră comandă fermă numai după ce primim dovada plății pe email.

Livrarea se face prin curier la adresa specificată și termenul de livrare confirmat! Transportul (aprox 25 de lei) se achită la livrare de către client.

Vă mulțumim!

Recenzii Google (387)
4.9/5
Irina Gavrila
Irina Gavrila
Bucuresti
Read More
"În condițiile în care alte firme autorizate de traducere îmi ziceau ca nu imi pot elibera procura auto Turcia pentru a ieși din tara, ei au fost extrem de rapizi. Am solicitat hârtiile pentru a pleca în Turcia în seara de miercuri, joi fiind ultima zi de lucru la Ambasada Turciei, iar ei au reușit sa îmi elibereze acest document extrem de rapid!!! RECOMAND 100% !! EXTREM DE SERIOȘI, iar pretul mult sub București. Felicitări!"
Sorin Badea
Sorin Badea
Bucuresti
Read More
Desi era Duminica si a doua zi dimineata trebuia sa plec in Turcia, am primit suport si dimineata aveam traducerea. In acelasi timp, recomand procedura completa cu legalizare prin Consulatul Turciei. Eu nu am avut timp sa o fac, am neglijat si am riscat sa fiu intors, noroc cu vamesul ca a cedat, dar consider ca a fost noroc chior.
Stefan Draghici
Stefan Draghici
Bucuresti
Read More
" Am avut nevoie de o procura autoTurcia, am sunat la ei, mi-au oferit toate detaliile de care aveam nevoie iar in 24h din momentul in care am luat legatura cu ei, am avut procura la sediu in conditiile in care, actele s-au trimis prin curier (Constanta-Bucuresti)
Razvan Oprea
Razvan Oprea
Bucuresti
Read More
" Am apelat din București la serviciile lor, deoarece aici nimeni nu imi traducea într-o zi si viza la consulat împuternicirea auto pentru Turcia de la firma de leasing. I-am găsit pe internet, mi-au răspuns pe WhatsApp sâmbăta seara "
Flavia Fratila
Flavia Fratila
Constanta
Read More
Totul a funcționat rapid , oamenii foarte serioși . Primit procura pentru a putea merge cu masina în Turcia în 2 zile , tradusa , stampilata de consulat . Mulțumesc
Alina Delegro
Alina Delegro
Bucuresti
Read More
Rapiditate, profesionalism și fără să fie necesară deplasarea personală, mai bine decât mă așteptam. Marți am trimis documentele pe mail iar joi curierul deja îmi aducea procura auto Turcia necesara, noi fiind în București. Mulțumim frumos.
Camelia Unguru
Camelia Unguru
Bucuresti
Read More
Recomand!! Am avut nevoie de o procură auto pentru Turcia, am vorbit la telefon cu o doamnă super drăguță care mi-a oferit toate detaliile și in 24 de ore am primit procura. Documentele se scanează si se trimit pe email, primiți confirmarea, iar a doua zi aveți originalul. Prețul este foarte bun!
Ionut Oancea
Ionut Oancea
Bucuresti
Read More
" Pentru că nu m-am ocupat din timp de traducere și apostilare , am rămas pe ultima suta de metri , pe ultimul metru de fapt. Acești oameni m-au ajutat și mi-au efectuat împuternicire mașină tradusă în limba turcă și apostilare consulat în câteva ore. 👍👍👍👍👍👍
Prescon Bau
Prescon Bau
Constanta
Read More
" Firma nostra lucreaza cu Global Translations de multi ani si suntem super-multumiti de calitatea traducerilor. multumim echipei si pentru promptitudine! Mult succes in continuare!"
Previous
Next

Pret Procura Auto Turcia

Cât costă împuternicirea sau procura pentru Turcia?

250 lei Ofertă sezon 2024

Prețul pentru procedura completă traducere în limba turcă și legalizarea traducerii la Consulat Turcia pentru procura auto Turcia sau împuternicire auto pentru Turcia 2024

*Transportul se plateste la destinatie aprox. 21 lei  / plic

Descarcă și completează Model Procură sau Împuternicire auto Turcia - persoane juridice sau persoane fizice în limba română

Întrebări frecvente

Procedura completă durează 1 zi lucrătoare (de pe o zi pe altă) din momentul în care primim confirmarea plății ( copie op).

♦ Traducere autorizata in turca, realizata de traducator autorizat
♦ Legalizarea traducerii procurii sau imputernicirii auto la Consulatul turc
♦ Taxa Consulat Turcia

Toată operatiunea de traducere in limba turca,  legalizare a traducerii  la consulat, depunere traducerii in limba turca, plata taxei către Consulat si ridicare documnetului va fi realizată de către biroul nostru. 

Livrarea se face prin curier Rapid . Costul curier este de 22 de lei pentru principalele orase din tara.
Veti primi pe email sau sms, NR awb al plicului cu actele dv pentru a urmari livrarea curierului.
* Va rugam sa aveti in vedere ca termenul de livrare este influentat de curierul rapid.

Costul curierului rapid care este aproximativ 22 de lei pentru principalele orase din tara.

24 de ore din momentul plății pentru Traducerea în limba Turcă a Imputernicirii auto și legalizarea traducerii la Consulatul Turc. La preluarea fiecărei comenzi vă vom reconfirma termenul de predare (poate varia în anumite situații funcție de programul de lucru al instituțiilor care asigură legalizarea). 

Nu. Conform recomandărilor Ministerului Afacerilor Externe este obligatoriu Legalizarea traducerii prin Consulatul Turciei sau varianta mai lungă Apostilarea. Dar au fost cazuri când clienții au trecut cu emoții doar cu o traducere a procurii auto în limba turcă cu stampila de traducator. Dar nu recomandăm aceasta variantă decât dacă efectiv nu mai este timp pentru vizarea la Consulat ( 24 de ore). Această traducere se poate face rapid, într-o oră la urgență, pentru a avea totuși ceva la mână decât varianta fără nimic.

Aceasta se poate întâmpla doar cu noroc. Puteți alege să plecați fără traducerea actelor masinii în limba turcă însă  vamesul va decide intrarea în Turcia. Nimeni nu poate interveni peste decizia vamesului. Am avut cazuri de clienți care ne-au sunat din vama turcă pentru a face traducerea actelor masinii in limba turcă la urgență. Dar și așa nu s-a putut aplica viza Consulatului Turc. 

Vă recomandăm să respectați regula obligatorie – Procura ( Imputernicire) auto tradusă în limba turcă și legalizată la Consulatul Turciei –  indiferent de experiențele concrete ale altor prieteni/cunoscuți. Rămâne ca dumneavoastră să decideți dacă doriți să vă asumați riscul de a vă fi refuzată intrarea cu autovehiculul în Turcia.

Nu. Bulgaria este membră a Uniunii Europene, așadar la vama bulgară, în principiu, nu vi se va solicita împuternicirea. Totuși, pentru extra siguranţă, este bine să aveti la dumneavoastra varianta pe care ați primit-o de la firma de leasing în limba engleză, sau, dacă mașina este proprietatea unei persoane juridice, puteți solicita acesteia o împuternicire în limba engleză cu ștampila firmei.

Documentul ,,Carte Verde” este un certificat internațional de asigurare în baza căruia, proprietarul vehiculului pentru care documentul a fost eliberat, este asigurat în privința răspunderii civile în conformitate cu legislația fiecărui stat pentru care documentul de asigurare este valabil.

Cel mai important lucru de știut despre cartea verde este faptul că aceasta nu oferă libertatea de circulație în toate statele. Documentul este format din două piese, cartea verde și polița RCA.

Verifica daca Turcia este inclusă pe cartea ta verde.  Verifica sa NU fie tăiat simbolul TR. Daca este taiat atunci trebuie sa iti faci carte verde suplimentară

HGS este o aplicație specială pentru plata rapidă a taxelor pe poduri și autostrăzi.

Pentru a circula pe autostrăzile de stat sau operate privat, dar și pe podurile peste Bosfor, sau golful Izmit, este necesara achizitionarea unui sticker HGS si de a avea suficient sold în contul HGS, ÎNAINTE de a intra pe oricare din aceste autostrăzi / poduri.

Dacă ai taxe neachitate, la ieșirea din Turcia este obligat sa le plătești.

Pagina oficială unde se găsesc informații despre HGS este asta (in engleza):

http://www.kgm.gov.t…oot/HGSeng.aspx

Valoarea taxelor pe diferitele autostrăzi / poduri se găsește aici (tabele pdf)

http://www.kgm.gov.t…Root/Tolls.aspx

HGS se poate cumpara la intrarea pe O3, la punctul de taxare, adica aici: https://goo.gl/maps/D6q19tpLL8dyi9qc7

Din informațiile pe care le avem toate punctele de intrare pe autostrăzi, unde exista porți de taxare, sunt și oficii PTT unde se poate cumpara / incarca contul HGS

Este un oficiu PTT pe partea stanga. Se poate opri pe dreapta https://goo.gl/maps/gThebK6uFwXDxPiS9 ) se merge cu talonul masinii, pașaportul titularului din talon, si cu NUMERAR (din păcate doar așa). Minim 57TRY (parcă) din care 7TRY este costul sticker-ul HGS, iar restul sold care se consuma.

Acest sticker trebuie lipit pe parbriz conform instrucțiunilor de pe el

Cum realizăm această procedură pentru Procura Auto Turcia sau împuternicire Turcia?

Dacă v-ați plănuit o vacanta în Turcia și doriți să mergeți cu masina care este in leasing sau daca altcineva este proprietarul masinii, atunci veti avea nevoie de o Imputernicire fie de la firma de leasing, fie de la proprietarul vehiclului.

Solicită firmei de leasing o Împuternicire (Procură) specială pentru Turcia. *Trebuie să fii identificat în procura cu Pasaportul tău *Verifică să ai ștampila firmei de leasing și semnătura pe Procura *Cere să specifice că ești  împuternicit  atât în UE cât și pe teritoriul Turciei   #TRIMITE -ÎMPUTERNICIRE-Leasing
Țiriac Leasing si BCR Leasing eliberează această Procură doar pe numele societătii. Nu identifică șoferul în document. Astfel veți fi nevoit să realizați o a doua procură de la firma către șoferul ce va călători în Turcia. Veți avea de tradus Procura de la Leasing și apoi Procura de la firma către șofer. Pentru aceasta din urmă folosiți Modelul nostru. Puteți genera procura automat de la începutul paginii. #TRIMITE -ÎMPUTERNICIRE-Leasing

In cazul in care proprietarul autovehiculului este o persoana fizica care doreste sa va imputerniceasca pe dvs, respectiva imputernicire poate fi realizata sub semnatura privata. Foloseste Modelul de Imputernicire pentru persoane fizice 

#Procura-PF

 

Daca auto este pe societate sau firma  reprezentantul legal al acesteia, trebuie sa intocmeasca o imputernicire cu stampila si semnatura societatii pe care noi o vom traduce in limba turca si o vom legaliza la Consulatul Turciei.
Folositi Modelul nostru 

#Procura-PF

TRIMITE  Împuternicirea primită de la firma de Leasing. Completează informatiile de mai jos!


Foarte important

Trimiteti toate datele de contact necesare livrarii documentului prin curier: Adresa de livrare completa / Nume Persoana de contact / Telefon
Va rugam sa aveti in vedere ca termenul de livrare este influentat de curierul rapid
Este foarte important sa ne trimiteti dovada platii– copie OP, pentru a demara traducerea.

Nu uitati

Soferul se va identifica in Procura Auto Turcia cu datele din pasaport!
Soferul trebuie sa fie acelasi atat la intrare cat si la iesirea din Turcia
Va recomandam sa folositi Modelul nostru de Imputernicire auto Turcia/ Procura Auto pentru persone juridice dar si pentru persoane fizice. procedura recomandata de MAE, agreata de Consulatul Turc si Vama turca.

Model Procura Auto Turcia sau Imputernicire auto Turcia

Il puteti copia de pe aceasta pagina sau descarca de aici.

Model imputernicire auto Turcia persoane fizice – click
Model imputernicire auto Turcia persoane juridice – click

Daca optati pentru contract de comodat realizat la notar pentru persoanele fizice, va recomandam sa discutați cu notarul sa redacteze un contract de comodat cat mai mic, cu cât mai puține pagini pentru a nu genera costuri mari cu traducerea documentului în limba turcă.

Exemplu : Termen de predare procedură completa pentru procura auto Turcia 2024 :

Dacă primim actele de tradus (procuri auto, împuterniciri auto, contracte de comodat in limba romana ) LUNI pana in ora 12.00

Vom traduce si apoi vom legaliza la Consulatul Turciei documentul având gata traducerea în limba turcă a doua zi, marți ORA 16.00

Concentrează-te pe odihnă și relaxare !!!

Noi ne ocupăm de traducerea și legalizarea actelor auto pentru calatoria ta în Turcia!

calatorie cu masina Turcia

Experiența noastră în acest tip de servicii te va feri de problemele clasice pe care le poți întâmpina

Pentru persoanele fizice se poate opta și pentru realizarea unei procuri auto  notariale pentru Turcia.

Drept urmare, proprietarul autovehiculului trebuie să se prezinte la un birou notarial cu actele de identificare ale autovehiculului (talon, carte de mașină), cu cartea sa de identitate și de asemenea cu copie după pașaportul persoanei împuternicite

Întrucât Turcia este membră a Convenției de la Haga, este de asemenea acceptată și varianta de traducerea legalizata si supralegalizată cu Apostila de la Haga.

Totuși, recomandăm prima varianta deoarece este mai puțin costisitoare iar autoritățile din Turcia o preferă de asemenea.

Pret unic si toate serviciile intr-un singur loc!

Dacă vă aflaţi în situaţia de a avea nevoie de o astfel de împuternicire deoarece autoturismul pe care îl conduceţi este al unei alte persoane fizice sau a unei persoane juridice (mașină de la serviciu, mașină cumpărată în leasing sau mașină închiriată de la o companie de închirieri auto)

Nu ezitati sa ne contactati.

Detalii si informatii utile aici

Biroul Global Translations va sta la dispozitie pentru rezolvarea acestei cerinţe a autorităţilor turce. Efectuam aceasta procedura pentru deplasarea in Turcia cu usurinta pentru clienti din intreaga tara, fara sa fiti nevoiti sa va deplasati din localitatea dvs.
Plata Online. Livrare documente prin curier.
Turcia este in topul destinatiilor de vacanta pentru turistii Romani. Astfel, tot mai multi Romani prefera serviciile de necontestat ale vecinilor nostri Turci pentru petrecerea vacantei.

Antetul cu datele firmei …..Nr. ieşire / data

IMPUTERNICIRE

Subscrisa, SC ……………………………. SRL, cu sediul social în ………….… , înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. ……………………., CUI ……………, reprezentată prin Dl./D-na …………………………………. , în calitate de …………………… , împuterniceşte prin prezenta pe Dl./D-na …………………….. domiciliat în ……………………………………………….. , posesor al Paşaportului cu nr. …………………. , CNP ……………………………….. , să conducă autoturismul proprietatea societăţii mai sus menţionate, marca / tipul ………………………….. , serie şasiu ……………………………………………. , număr de înmatriculare ………………………. , în afara graniţelor României, în Uniunea Europeană şi Turcia, în perioada …………………………. – …………………………..

Administrator

SC …………………….. SRL

Stampila Semnatura

DECLARAŢIE

Subsemnatul ………………………………………………….. , domiciliat în ………………………………………………….. , proprietar al autoturismului marca/tipul ……………………………………….. , serie sasiu …………………………………………. , înscris în circulaţie sub nr. …………………………. , declar prin prezenta că sunt de acord ca d-nul/d-na ………………………………………………….. , cetăţean român, domiciliat în ………………………………………………………………………….. , posesor al paşaportului nr. …………………………. , CNP ……………………………… , să conducă autoturismul proprietatea mea pe drumurile publice din ţară şi străinătate, inclusiv pe teritoriul Turciei, în perioada …………………… – …………………….. .

Dau prezenta declaraţie spre a îi servi la autorităţile vamale.

Redactat in 1 exempar, astăzi, …………………………

DECLARANT,

Scroll to Top