Ai nevoie de traducere italiana in Constanta

Alegeti servicii de traduceri italiana eficiente si profesionale dar la preturi competitive in Constanta!

– Aplicarea Apostilei de la Haga pentru traduceri in si din italiana
– Echivalari de studii-traduceri italiana
– Declaratia de Valoare intocmire dosar si ridicare dosar Ambasada
– Servicii de ridicare a unei game variate de acte si documente de la institutiile abilitate,-
transcrieri de acte,

Solicita o estimare rapida de pret !

Servicii oferite de Global Translations Constanta

Traduceri autorizate italiana Constanta

Biroul nostru lucreaza numai cu traducatori autorizati de limba italiana de catre Min. Justitiei.
Traducatori cu experienta si inalt grad de pregatire.
Traduceri italiana realizate de catre Traducatori autorizati de catre Ministerul Justitiei. Procedura completa de traducere autorizata, legalizare si apostilare realizate cu usurinta de peste 15 ani de biroul nostru.

Traduceri legalizate italiana Constanta

Legalizarea traducerii in italiana se va realiza de catre biroul nostru.
Noi ne vom ocupa de pregatirea traducerii pt procedura de legalizare a semnaturii traducatorului de catre notarul public.
Pe baza specimenului de semnatura depus de Traducatorii nostri in registrul notarilor se va realiza legalizare.

Traduceri din italiana in romana si din romana in italiana pentru cele mai variate domenii si la preturi cu adevarat competitive.

Traduceri italiana legalizate  Constanta
Procedura completa de traduceri italiana autorizate si legalizate la  notar. Intr-un singur loc, fara a mai fi nevoie sa faci drumuri inutile

Traducerea legalizata in limba italiana presupune ca traducerea sa fie efectuata de catre un traducator autorizat de limba italiana si apoi se legalizeaza traducerea de catre notarul public

Rezolva problema traduceri tale in limba italiana acum!
Global Translations Constanta te ajuta sa traduci actele tale in limba italiana rapid si in siguranta

Rapid
Revenim cu o cotatie de pret in 15 minute
Cere oferta
Verificare stricta
Procedurile noastre de verificare strictă a traducerilor vă oferă certitudinea că traducerea va păstra sensul original al textului fără nici un fel de abatere.
Traduceri Urgente
Livram proiecte in doar 24h sau in regim de urgenta, chiar si pt volume mari de tradus.
Fara drumuri
Vizarea si Supralegalizarea la institutiile competente din Bucuresti este posibila acum fără să mai fiti nevoiti să vă deplasati in capitala
Previous slide
Next slide

Servicii de intepretariat italiana

Global Translations va poate ajuta cu interpreti de limba italiana pt intalniri de afaceri, conferinte, reprezentare in fata notarilor.
Interpreti nostri au experienta si sunt specializati pe acest tip de servicii ce presupun un grad inalt de pregatire.

traduceri italiana constanta

Limba italiana este o limba romanica vorbita in special in Europa, fiind limba oficiala a Italiei, San Marino si Elvetia si este de asemenea folosita in Vatican. Conform unor statistici din Bologna ale Uniunii Europene, italiana este vorbita ca si limba materna de 59 de milioane de oameni in Uniunea Europeana (13% din populatia Uniunii Europene), in special in Italia, si ca a doua limba de catre 14 milioane de oameni (3% din populatia Uniunii Europene). Incluzand vorbitorii italieni din tarile care un fac parte din Uniunea Europeana, tari precum Elvetia si Albania, si de pe alte continente, numarul total al vorbitorilor de italiana este mai mare de 85 milioane.

Numarul mare de cetateni romani care au migrat si care migreaza in Italia pentru munca, studii, sau afaceri, sau mai recent intoarcerea acestora in Romania din cauza crizei economice care a afectat mult Italia, a dus la o crestere masiva a traducerilor din limba romana in limba italiana si vice versa. Tot mai multe persoane fizice au nevoie de traducerea documentelor precum: acte de studii si adeverinte, certificate de absolvire si foi matricole, adeverinte de munca, carti de munca, acte de stare civila sau extrase din registrele de nastere/ deces, carti si taloane de masini, acte medicale etc.

De asemenea, multi investitori italieni si-au extins afacerile in Romania si multe societati romanesti au incheiat contracte de colaborare cu Italia. Drept urmare, traducerile din limba italiana in romana si din romana in italiana sunt solicitate de catre astfel de companii pentru buna desfasurare a activitatilor zilnice cat si pentru formalitatile solicitate de catre Statul Roman si cel Italian.

traduceri-italiana-constantaOferim, cu un deosebit profesionalism, seriozitate si promptitudine, traduceri din italiana in romana si din romana in italiana pentru cele mai variate domenii si la preturi cu adevarat competitive. Toate traducerile sunt realizate de catre traducatori autorizati de catre Ministerul Justitiei care detin experienta in acest domeniu si care cu siguranta va vor oferi servicii de traducere din/ in italiana eficiente si profesionale. In momentul predarii documentului spre a fi tradus, echipa noastra selecteaza traducatorul autorizat de limba italiana specializat pe domeniul respectiv. Orice traducere este verificata si corectata atent, fiecare detaliu fiind extrem de important. Procedurile noastre de verificare stricta a traducerilor vă oferă certitudinea că traducerile din sau in limba italiana vor păstra sensul original al textului fără nici un fel de abatere.

De cele mai multe ori, astfel de traduceri necesita si aplicarea Apostilei de la Haga. Biroul de traduceriGlobal Translationsdin Constanta ofera de asemenea servicii de ridicare a unei game variate de acte si documente de la institutiile abilitate, transcrieri de acte, intocmirea dosarelor complete pentru echivalari de studii, reprezentarea la scolile, facultatile si inspectoratele competente, intocmirea actelor pentru casatorii in strainatate sau in Romania, obtinerea cetateniei straine, intocmirea dosarului pentru Declaratia de Valoare, implicit servicii de aplicare a Apostilei de la Haga la Tribunale, Prefecturi, Camera Notarilor Publici cat si reprezentarea la Ambasada Italiei in Romania in vederea ridicarii Declaratiei de Valoare.

Alegeti o solutie profesionala, eficienta si rapida, la preturi competitive!
Solicita GRATUIT o estimare rapida de pret la office@traduceri-global.ro sau contacteaza-ne la 0721875549 sau 0341455567!

Pentru mai multe informatii, de asemenea va asteptam la biroul nostru de traduceri autorizate din Constanta, in Blvd. Ferdinand nr. 24, sc. A, et.1 , camera 4, interfon 4.

Scroll to Top