Traduceri italiana Constanta

traduceri italiana constanta

Ai nevoie de o traducere italiana in Constanta?

Alegeti servicii de traducere italiana eficiente si profesionale dar la preturi competitive in Constanta!

Solicita o estimare rapida de pret !


Adresă: Bd. Ferdinand 24, scara A, Et. 1, Biroul nr. 4, Constanta, 900726

Telefon: 0721 875 549

  • traducatori autorizati de catre Ministerul Justitiei
  • preturi cu adevarat competitive
  • aplicarea Apostilei de la Haga
  • echivalari de studii
  • Declaratia de Valoare- intocmire dosar si ridicare dosar Ambasada
  • servicii de ridicare a unei game variate de acte si documente de la institutiile abilitate, transcrieri de acte,

Limba italiana este o limba romanica vorbita in special in Europa, fiind limba oficiala a Italiei, San Marino si Elvetia si este de asemenea folosita in Vatican. Conform unor statistici din Bologna ale Uniunii Europene, italiana este vorbita ca si limba materna de 59 de milioane de oameni in Uniunea Europeana (13% din populatia Uniunii Europene), in special in Italia, si ca a doua limba de catre 14 milioane de oameni (3% din populatia Uniunii Europene). Incluzand vorbitorii italieni din tarile care un fac parte din Uniunea Europeana, tari precum Elvetia si Albania, si de pe alte continente, numarul total al vorbitorilor de italiana este mai mare de 85 milioane.

Numarul mare de cetateni romani care au migrat si care migreaza in Italia pentru munca, studii, sau afaceri, sau mai recent intoarcerea acestora in Romania din cauza crizei economice care a afectat mult Italia, a dus la o crestere masiva a traducerilor din limba romana in limba italiana si vice versa. Tot mai multe persoane fizice au nevoie de traducerea documentelor precum: acte de studii si adeverinte, certificate de absolvire si foi matricole, adeverinte de munca, carti de munca, acte de stare civila sau extrase din registrele de nastere/ deces, carti si taloane de masini, acte medicale etc.

De asemenea, multi investitori italieni si-au extins afacerile in Romania si multe societati romanesti au incheiat contracte de colaborare cu Italia. Drept urmare, traducerile din limba italiana in romana si din romana in italiana sunt solicitate de catre astfel de companii pentru buna desfasurare a activitatilor zilnice cat si pentru formalitatile solicitate de catre Statul Roman si cel Italian.

traduceri-italiana-constantaOferim, cu un deosebit profesionalism, seriozitate si promptitudine, traduceri din italiana in romana si din romana in italiana pentru cele mai variate domenii si la preturi cu adevarat competitive. Toate traducerile sunt realizate de catre traducatori autorizati de catre Ministerul Justitiei care detin experienta in acest domeniu si care cu siguranta va vor oferi servicii de traducere din/ in italiana eficiente si profesionale. In momentul predarii documentului spre a fi tradus, echipa noastra selecteaza traducatorul autorizat de limba italiana specializat pe domeniul respectiv. Orice traducere este verificata si corectata atent, fiecare detaliu fiind extrem de important. Procedurile noastre de verificare stricta a traducerilor vă oferă certitudinea că traducerile din sau in limba italiana vor păstra sensul original al textului fără nici un fel de abatere.

De cele mai multe ori, astfel de traduceri necesita si aplicarea Apostilei de la Haga. Biroul de traduceriGlobal Translationsdin Constanta ofera de asemenea servicii de ridicare a unei game variate de acte si documente de la institutiile abilitate, transcrieri de acte, intocmirea dosarelor complete pentru echivalari de studii, reprezentarea la scolile, facultatile si inspectoratele competente, intocmirea actelor pentru casatorii in strainatate sau in Romania, obtinerea cetateniei straine, intocmirea dosarului pentru Declaratia de Valoare, implicit servicii de aplicare a Apostilei de la Haga la Tribunale, Prefecturi, Camera Notarilor Publici cat si reprezentarea la Ambasada Italiei in Romania in vederea ridicarii Declaratiei de Valoare.

Alegeti o solutie profesionala, eficienta si rapida, la preturi competitive!
Solicita GRATUIT o estimare rapida de pret la office@traduceri-global.ro sau contacteaza-ne la 0721875549 sau 0341455567!

Pentru mai multe informatii, de asemenea va asteptam la biroul nostru de traduceri autorizate din Constanta, in Blvd. Ferdinand nr. 24, sc. A, et.1 , camera 4, interfon 4.