Traduceri turca Constanta

Traducere turca in Constanta si legalizare la Consulat

Servicii complete de traducere in si din limba turca prestate de traducatori autorizati, bine pregatiti ce vor livra rapid si fara stres traducerea actelor tale.

Traducator turca Constanta -
Traduceri turca legalizate

Traducatori de limba turca autorizati si recunoscuti de Consulatul Turciei

Rezolvi rapid traducerea autorizata in limba turca a documentelor tale dar si traducerea legalizata in limba turca.

Economisesti timp rezolvand totul in acelasi loc. Traducere autorizata in limba turca si legalizarea traducerii la notarul public sau la Consulatul Turc.

Biroul nostru colaboreaza doar cu traducatori autorizati de Ministerul de Justitie.

In 15 ani de experienta pe piata traducerilor am selectat traducatori bine pregatiti si specializati pe domenii : traduceri medicale turca, traduceri tehnice, traduceri comerciale.

Acte plecare in Turcia cu masina

Servicii complete pentru  realizarea procurii, traducerea in limba turca si legalizarea  traducerii la Consulat .

Rezolvam in 24 de ore. Redactam , traducem si legalizam procura auto pentru Turcia pentru o vacanta linistita de la inceput.

24 de ore – rezolvam. Redactam, traducem si legalizam imputernicire auto pentru Turcia in 24 de ore pentru ca tu sa pleci linistit la drum.

Eficienta si rapiditate, la preturi competitive! Solicita GRATUIT o estimare rapida de pret

Traduceri turca comerciale

→Biroul de traduceri Global Translations din Constanta are solicitari frecvente de traduceri din romana in limba turca, cat si traduceri din limba turca in limba romana.

Exista mai multe motive care sunt baza acestei cereri destul de mari in judetul Constanta. 

In primul rand, multi comercianti romani cumpara produse din Turcia si le importa in Romania.

Cetatenii turci sunt renumiti pentru „arta negocierii si vanzarii”.

Astfel, documentele financiare ce dovedesc importul, facturile etc. emise de Turcia trebuie traduse in limba romana de catre un traducator de limba turca autorizat de Ministerul Justitiei din Romania.

 Totodata, multi cetateni turci si-au extins afacerile in Romania. Drept urmare, pentru o buna desfasurare a activitatii comerciale cat si la cerera statului Roman, acestia sunt nevoiti sa traduca majoritatea documentelor juridice ale societatii pe care o reprezinta.

Un alt motiv temeinic este faptul ca Turcia este in topul destinatiilor de vacanta ale cetatenilor Romani. Conditiile ireprosabile de cazare si  serviciile turistice impecabile, la preturi fara concurenta, sunt bazele unui turism de calitate care creste de la un an la altul.

Republica Turcia nu face parte din Uniunea Europeana. Astfel, in cazul in care doriti sa mergeti cu masina intr-o vacanta in Turcia, iar dumneavoastra nu sunteti proprietarul masinii, aveti nevoie de o procura de la proprietarul vehiculului. Respectiva procura auto trebuie tradusa in limba turca de catre un traducator de limba turca autorizat de Ministerul Justitiei din Romania, care sa aiba de asemenea specimenul de semnatura depus la Consulatul Turciei din Romania.

Traducerea respectiva se va legaliza la Consulatul Turciei.

Biroul de traduceri Global Translations din Constanta se ocupa de procedura completa de traducere si legalizare la Consulat, fara ca dumneavoastra sa fiti nevoiti sa va deplasati.

Pentru mai multe informatii prinvind intocmirea, traducerea si legalizarea Procurii auto pentru plecare in Turcia, click aici.

Limba turca este o limba turcica, care face parte din grupul limbilor altaice. Ea are un numar de aproximativ 10-15 milioane vorbitori nativi in Europa de Sud Est si 55-60 milioane de vorbitori nativi in Asia de Vest. Majoritatea vorbitorilor de limba turca sunt domiciliati in Turcia, desi exista si comunicati de turci in Germania, Bulgaria, Macedonia, Cirpru de Nord, Grecia, Romania (comunitate tatara), si in alte parti din Europa si Asia Centrala. In Dobrogea exista o importanta comunitate de tatari, vorbitori de limba turca,  inca din secolul al 13-lea

Scroll to Top