Traduceri turca Constanta

Servicii complete de traducere turca in Constanta si legalizare la Consulat

 

Apeleaza la traducatorii  nostri de limba turca pentru traducerea autorizata  a documentelor tale!

SOLICITA O COTATIE RAPIDA ACUM

0721 875 549

Adresă: Bd. Ferdinand 24, scara A, Et. 1, Biroul nr. 4, Constanta, 900726

 

Descopera aici Oferta 2019 pentru procedura completa (traducere si legalizare la Consulat ) pentru:

 

procura auto Turcia 2019

♦ imputernicire auto 2019

♦ contract de comodat auto 2019

 

Limba turca este o limba turcica, care face parte din grupul limbilor altaice. Ea are cu un numar de aproximativ 10-15 milioane vorbitori nativi in Europa de Sud Est si 55-60 milioane de vorbitori nativi in Asia de Vest. Majoritatea vorbitorilor de limba turca sunt domiciliati in Turcia, desi exista si comunicati de turci in Germania, Bulgaria, Macedonia, Cirpru de Nord, Grecia, Romania (comunitate tatara), si in alte parti din Europa si Asia Centrala. In Dobrogea exista o importanta comunitate de tatari, vorbitori de limba turca,  inca din secolul al 13-a.

 

→Biroul de traduceri Global Translations din Constanta are solicitari destul de multe de traduceri din romana in limba turca, cat si traduceri din limba turca in limba romana.

 

Exista mai multe motive care sunt baza acestei cereri destul de mari in judetul Constanta. In primul rand, multi comercianti romani cumpara produse din Turcia si le importa in Romania.

Cetatenii turci sunt renumiti pentru „arta negocierii si vanzarii”.

Astfel, documentele financiare ce dovedesc importul, facturile etc. emise de Turcia trebuie traduse in limba romana de catre un traducator de limba turca autorizat de Ministerul Justitiei din Romania.

 Totodata, multi cetateni turci si-au extins afacerile in Romania. Drept urmare, pentru o buna desfasurare a activitatii comerciale cat si la cerera statului Roman, acestia sunt nevoiti sa traduca majoritatea documentelor juridice ale societatii pe care o reprezinta.

 

Un alt motiv temeinic este faptul ca Turcia este in topul destinatiilor de vacanta ale cetatenilor Romani. Conditiile ireprosabile de cazare si  serviciile turistice impecabile, la preturi fara concurenta, sunt bazele unui turism de calitate care creste de la un an la altul.

 

Republica Turcia nu face parte din Uniunea Europeana. Astfel, in cazul in care doriti sa mergeti cu masina intr-o vacanta in Turcia, iar dumneavoastra nu sunteti proprietarul masinii, aveti nevoie de o procura de la proprietarul vehiculului. Respectiva procura auto trebuie tradusa in limba turca de catre un traducator de limba turca autorizat de Ministerul Justitiei din Romania, care sa aiba de asemenea specimenul de semnatura depus la Consulatul Turciei din Romania.

Traducerea respectiva se va legaliza la Consulatul Turciei.

Procedura completa traducere si legalizare turca acte auto 

  • Biroul de traduceri Global Translations din Constanta se ocupa de procedura completa de traducere si legalizare la Consulat, fara ca dumneavoastra sa fiti nevoiti sa va deplasati.

 

Eficienta si rapiditate, la preturi competitive!

 

Solicita GRATUIT o estimare rapida de pret la office@traduceri-global.ro  sau

Contacteaza-ne la 0721875549 

 

 

Pentru mai multe informatii, de asemenea va asteptam la biroul nostru de traduceri autorizate din Constanta, in Bulevardul Ferdinand 24, scara A, etaj 1, Birou 4, interfon 4.