Legalizari acte Ministerul de Externe

Ai nevoie de legalizare si supralegalizare documente?

Noi ne vom ocupa de procedura completa pentru legalizarea, respectiv supralegalizarea actele dvs la Ministerul de Externe al Romaniei si la Ambasada tarii de destinatie

 

◊ Trebuie sa stii ca toate actele notariale precum si traducerile legalizate ale acestora trebuie vizate iniţial de către Camerele Notarilor Publici.

Documentele româneşti care urmează să fie folosite în străinătate vor trebui, ulterior, supralegalizate şi de către Ambasada ţării respective în România

 

SOLICITA O COTATIE RAPIDA ACUM

 

  

Telefon: 0721 875 549
MAIL:  office@traduceri-global.ro 

Ministerul de Externe al Romaniei este abilitat sa supralegalizeze o gama larga de categorii de acte pentru statele care NU sunt membre ale Conventiei de la Haga din octombrie 1961.

Cateva din principalele categorii de documente care necesita supralegalizarea la Ministreul de Externe sunt:

  • Certificate de naştere, căsătorie, deces, în original, emise după 1998;
    Notă: actele de stare civilă emise înainte de 1998 trebuie schimbate cu altele noi. Schimbarea se face la oficiile de stare civilă care le-au eliberat pe cele vechi.
  • Certificate de cazier judiciar, în original, eliberate cu cel mult 6 luni în urmă, de Secţia de poliţie în care domiciliază solicitantul sau de Inspectoratul General de Poliţie;
  • Certificate de atestare a domiciliului şi a cetăţeniei române, în original, eliberate de Ministerul Administraţiei şi Internelor – Direcţia pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date din Bucureşti
  • Actele de studii universitare şi postuniversitare, în original, vizate în prealabil de către Centrul Naţional de Recunoaştere şi Echivalare a Diplomelor,  Bucureşti
  • Acte de studii preuniversitare vizate, iniţial, de către Inspectoratele generale şcolare judetean.
  • Diplomele /certificatele de specializare a medicilor, vizate, iniţial, de către Direcţia juridică a Ministerului Sănătăţii.
  • Adeverinţele şi buletinele de analize medicale, vizate, iniţial, de Direcţiile de sănătate publică judeţene
  • Certificate de botez/cununie, în original, vizate în prealabil la Ministerul Culturii şi Cultelor –Direcţiile judeţene pentru Cultură, Culte şi Patrimoniu Cultural.

 

Informatii complete in ceea ce priveste toate categoriile de acte care se legalizeaza de catre Ministerul de Externe al Romaniei le puteti regasi pe siteul oficial al Ministerului de Exterene al Romaniei, respectiv www.mae.ro 

Toate actele notariale, precum şi traducerile legalizate ale acestora, pe care trebuie sa le supralegalizati la Ministerul de Externe,  trebuie vizate iniţial de către Camerele Notarilor Publici din judeţele în care au fost autentificate (notarizate) documentele.
NOTĂ:

Documentele româneşti care urmează să fie folosite în străinătate vor trebui, ulterior, supralegalizate şi de către Ambasada ţării respective în România.

 

Biroul Global Translations Constanta se ocupa de demersurile complete necesare pentru legalizarea, respectiv supralegalizarea actele dvs la Ministerul de Externe al Romaniei si la Ambasada tarii de destinatie in Romania fara sa mai fiti nevoiti sa va deplasati in Bucuresti.

→ Reprezentarea se va face pe baza unui contract de prestari servicii incheiat intre biroul nostru si dvs, fara a mai fi nevoie de intocmirea unei procuri notariale pentru aceasta reprezentare.

→Economisiti timp si bani, si lasati echipa noastra sa va intocmeasca dosarul necesar intr-un mod profesionist, in cel mai scurt timp si la preturi competitive.

CERE OFERTA