Traduceri bulgara Constanta

traduceri bulgara constanta

Ai nevoie de traducere bulgara in Constanta?

Global Translations Constanta te poate ajuta sa rezolvi problema cu profesionalism, seriozitate si promptitudine,

Oferim servicii de traduceri din bulgara in romana si traduceri din romana in bulgara pentru cele mai variate domenii si la preturi cu adevarat competitive.

Adresă: Bd. Ferdinand 24, scara A, Et. 1, Biroul nr. 4, Constanta, 900726


Telefon: 0721 875 549

→ Traducerile in bulgara sunt realizate de catre traducatori autorizati de catre Ministerul Justitiei .

→Traducatori autorizati de limba bulgara specializati pe diferite domenii.

→Traduceri acte auto pentru Achizitii autovehicule din Bulgaria.

Contractele de vanzare cumparare si Imputernicirile intocmite la notariatele din Bulgaria trebuie traduse de catre un traducator de limba bulgara autorizat de Ministerul Justitiei din Romania, traducerile efectuate in Bulgaria nefiind valabile in Romania.

Alegeti o solutie profesionala, eficienta si rapida, la preturi competitive!
Solicita GRATUIT o estimare rapida de pret la office@traduceri-global.ro sau contacteaza-ne la 0721875549 sau 0341455567!

Orice traducere este verificata si corectata atent, fiecare detaliu fiind extrem de important.

Procedurile noastre de verificare stricta a traducerilor vă oferă certitudinea că traducerile din sau in limba bulgara vor păstra sensul original al textului fără nici un fel de abatere.


Limba bulgara este o limba indo-europeana, din familia limbilor slave. Conform unor statistici din anul 2004, numarul de persoane din intreaga lume care vorbesc bulgara ca si limba nativa este de aproximativ 10 milioane. Surse alternative estimeaza un numar de 12 milioane, incluzand in acest numar probabil vorbitorii non-nativi sau cei de limba macedoneana.

In Romania, si poate in special in judetul Constanta (fiind la granita cu Bulgaria), numarul de traduceri din bulgara in limba romana si a traducerilor din limba romana in limba bulgara a luat amploare in ultimii ani.

Multi investitori bulgari si-au extins afacerile in Romania si multe societati romanesti au incheiat contracte de colaborare cu Bulgaria sau, de asemenea, si-au extins afacerile in Bulgaria. Drept urmare, traducerile din limba bulgara in romana si din romana in bulgara sunt solicitate de catre astfel de companii pentru buna desfasurare a activitatilor zilnice cat si pentru formalitatile solicitate de catre Statul Roman si cel Bulgar.

Pentru mai multe informatii, de asemenea va asteptam la biroul nostru de traduceri autorizate din Constanta, Bd. Ferdinand nr. 24, sc. A, et.1 , Birou 4, interfon 4.

Scroll to Top