Traduceri bulgara Constanta

traduceri bulgara constanta

AI NEVOIE DE TRADUCERE BULGARA IN CONSTANTA?

Rezolva problema traducerilor tale in limba bulgara acum!

 

Global Translations Constanta te ajuta sa traduci actele tale in limba bulgara rapid si in siguranta

 

SOLICITA O COTATIE RAPIDA ACUM

 

 

 

 

Telefon: 0721 875 549

 

✔ Traduceri legalizate bulgara Constanta

Procedura completa de traducere autorizata si legalizare notariala intr-un singur loc, fara a mai fi nevoie sa faci drumuri inutile

 

Traducerea legalizata in limba bulgara presupune ca traducerea sa fie efectuata de catre un traducator autorizat de limba bulgara si apoi se legalizeaza traducerea de catre notarul public

 

Telefon: 0721 875 549

 

Biroul nostru se ocupa de legalizarea traducerii  tale in limba bulgara

Alegeti o solutie profesionala, eficienta si rapida, la preturi competitive!

 Estimare rapida de pret

  MAIL:  office@traduceri-global.ro 

   Telefon: 0721 875 549

 

 

✔ Traducere autorizata bulgara Constanta

Servicii de traducere efectutate de traducatori autorizati

 

Traducerea autorizata bulgara presupune ca traducerea este efectuata de catre un traducator autorizat de bulgara de catre Ministerul de Justitie.

→Traducerile autorizate   poartă la finalul fiecarei traduceri formula de certificare, ştampila şi semnatura traducătorului autorizat.

→ Traducerile in bulgara sunt realizate de catre traducatori autorizati de catre Ministerul Justitiei .

Telefon: 0721 875 549

 

 

Traducatori autorizati bulgara –specializati pe  domenii:

Servicii traduceri bulgara romana si traduceri  romana bulgara pentru cele mai variate domenii si la preturi cu adevarat competitive.

Ne asiguram ca selectam traducatorul  specializat pe domeniul solicitat de catre client

Telefon: 0721 875 549

 

 

Traduceri acte auto pentru Achizitii autovehicule din Bulgaria.

Contractele de vanzare cumparare si Imputernicirile intocmite la notariatele din Bulgaria trebuie traduse de catre un traducator de limba bulgara autorizat de Ministerul Justitiei din Romania, traducerile efectuate in Bulgaria nefiind valabile in Romania.

Telefon: 0721 875 549

 

→  Traduceri acte comerciale bulgara

Apeleaza la traducatorii nostri de limba bulgara pentru traducerea documentelor tale comerciale

Telefon: 0721 875 549

 

 

✔ Procedura verificare traducere bulgara

Orice traducere este verificata si corectata atent, fiecare detaliu fiind extrem de important.

Procedurile noastre de verificare stricta a traducerilor vă oferă certitudinea că traducerile din sau in limba bulgara vor păstra sensul original al textului fără nici un fel de abatere.

 

 


✔ Servicii interpretariat  bulgara – romana si romana – bulgara

Depaseste bariera lingvistica cu servicii de intepretariat in limba bulgara

 Deschide noi oportunitati pentru afacerea ta

 

 Solicita o cotatie rapida:

Telefon: 0721 875 549

 

In Romania, si poate in special in judetul Constanta (fiind la granita cu Bulgaria), numarul de traduceri din bulgara in limba romana si a traducerilor din limba romana in limba bulgara a luat amploare in ultimii ani.

 Multi investitori bulgari si-au extins afacerile in Romania si multe societati romanesti au incheiat contracte de colaborare cu Bulgaria sau, de asemenea, si-au extins afacerile in Bulgaria.

Drept urmare, traducerile din limba bulgara  in romana si din romana in bulgara sunt solicitate de catre astfel de companii pentru buna desfasurare a activitatilor zilnice cat si pentru formalitatile solicitate de catre Statul Roman si cel Bulgar.

 

Dezvoltarea realtiilor comerciale, Incheierea de contracte comerciale intre companii din Bulgaria si Romania a generat o nevoie crescuta de interpreti bulgara – romana, servicii de intrepretariat in limba bulgara, traducatori specializati pe domeniul traducerilor juridice, traducerilor comerciale chiar si traducerilor medicale.

 

 

Limba bulgara este o limba indo-europeana, din familia limbilor slave. Conform unor statistici din anul 2004, numarul de persoane din intreaga lume care vorbesc bulgara ca si limba nativa este de aproximativ 10 milioane. Surse alternative estimeaza un numar de 12 milioane, incluzand in acest numar probabil vorbitorii non-nativi sau cei de limba macedoneana.

 

 

Pentru mai multe informatii, de asemenea va asteptam la biroul nostru de traduceri autorizate din Constanta, Bd. Ferdinand nr. 24, sc. A, et.1 , Birou 4, interfon 4.