Traduceri ceha Constanta

Limba ceha apartine grupului de limbi vest slavice si este vorbita de catre peste 10 milioane de oameni. Este limba oficiala a Republicii Cehe, unde majoritatea vorbitorilor de limba ceha isi au resedinta, si revendica statutul de limba minoritara in Slovacia. În trecut, a fost și limba oficială în Cehoslovacia. Prin urmare, este foarte asemanatoare cu limba slovaca- cu care este inteligibila- si este de asemenea inrudita cu alte limbi slavice, cum ar fi Polona, Rusa. Vorbitorii de limba ceha si cei de limba slovaca pot comunica cu usurinta, unii lingviști considerand că ar fi aceeași limbă. Majoritatea vocabularului are la baza radacini care sunt impartite si cu alte limbi slavice si indo-europene, insa multe cuvinte imprumutate au fost adoptate in ultimii ani.

Biroul de traduceri Global Translations din Constanta ofera, cu un deosebit profesionalism, seriozitate si promptitudine, traduceri din ceha in romana si din romana in ceha pentru cele mai variate domenii si la preturi cu adevarat competitive. Toate traducerile sunt realizate de catre traducatori de limba ceha autorizati de catre Ministerul Justitiei care detin experienta in acest domeniu si care cu siguranta va vor oferi servicii de traducere din/ in limba  ceha eficiente si profesionale. In momentul predarii documentului spre a fi tradus, echipa din cadrul biroului de traduceri Global Translations din Constanta selecteaza traducatorul autorizat de limba ceha specializat pe domeniul respectiv. Orice traducere este verificata si corectata atent, fiecare detaliu fiind extrem de important. Procedurile noastre de verificare stricta a traducerilor vă oferă certitudinea că traducerile din sau in limba ceha vor păstra sensul original al textului fără nici un fel de abatere.

Alegeti o solutie profesionala, eficienta si rapida, la preturi competitive!

Solicita GRATUIT o estimare rapida de pret la office@traduceri-global.ro  sau contacteaza-ne la 0721875549 sau 0341455567!

Pentru mai multe informatii, de asemenea va asteptam la biroul nostru de traduceri autorizate din Constanta, in Blvd. Ferdinand nr., sc. A, et. , camera 4, interfon 4.

Scroll to Top