Traduceri chineza Constanta

traduceri  chineza constantaLimba chineză este, de departe, cea mai vorbită limbă din lume, depasind engleza, din punct de vedere al numarului de vorbitori, intr.-un raport de cel putin 2 la 1. Este limba oficială în Republica Populară Chineză, Taiwan și una din limbile oficiale in Singapore. Totodata, este una din limbile oficiale ale Organizației Națiunilor Unite. Pe teritoriul Chinei se vorbesc mai multe dialecte ale chinezei, care cateodata sunt interpretate ca limbi înrudite.

Mandarina este un dialect al limbii chineze vorbit în partea de Nord a Chinei, inclusiv în zona capitalei Beijing. Pe baza acestuia s-a realizat limba chineză modernă standard, care este promovată de guvernul chinez, cat și de alte țări vorbitoare de chineză (Taiwan, Singapore) ca limbă vorbită pentru toți chinezii. Unii lingviști consideră Mandarina drept o limbă separată, iar chineza un grup de limbi. De asemenea, mandarina mai este vorbita in Indonezia, Macau, Filipine si in puternice comunitati chineze din SUA, Australia, Peru, Canada, Mauritius sau Rusia. Si, cu toate acestea, mandarina este una dintre cele mai dificile limbaje de pe glob, un incepator fiind incapabil sa inteleaga fiecare nuanta a cuvintelor rostite de un nativ

In Romania, numarul de traduceri din chineza in limba romana si a traducerilor din limba romana in limba chineza a luat amploare incepand cu anul 2000. Intrucat produsele fabricate in Republica Populara Chineza sunt foarte accesibile la pret, comerciantii Romani importa o varietate mare de produse fabricate in China. Totodata, in Romania, s-a conturat o comunitate numeroasa de chinezi in Romania, in special datorita acestor relatii comerciale dintre cele doua tari. Drept urmare, traducerile din limba chineza  in romana si din romana in chineza sunt solicitate de catre astfel de companii sau persoane fizice pentru buna desfasurare a activitatilor zilnice cat si pentru formalitatile solicitate de catre Statul Roman si cel Chinez.

Oferim, cu un deosebit profesionalism, seriozitate si promptitudine, traduceri din chineza in romana si din romana in chineza pentru cele mai variate domenii si la preturi cu adevarat competitive. Toate traducerile sunt realizate de catre traducatori autorizati de catre Ministerul Justitiei care detin experienta in acest domeniu si care cu siguranta va vor oferi servicii de traducere din/ in chineza eficiente si profesionale. In momentul predarii documentului spre a fi tradus, echipa noastra selecteaza traducatorul autorizat de limba chineza specializat pe domeniul respectiv. Orice traducere este verificata si corectata atent, fiecare detaliu fiind extrem de important. Procedurile noastre de verificare stricta a traducerilor vă oferă certitudinea că traducerile din sau in limba chineza vor păstra sensul original al textului fără nici un fel de abatere.

Alegeti o solutie profesionala, eficienta si rapida, la preturi competitive!
Solicita GRATUIT o estimare rapida de pret la office@traduceri-global.ro sau contacteaza-ne la 0721875549 sau 0341455567!

Pentru mai multe informatii, de asemenea va asteptam la biroul nostru de traduceri autorizate din Constanta, in Blvd. Ferdinand nr. 24, sc. A, et.1 , camera 4, interfon 4.

 

 

Scroll to Top