Traduceri Constanta 0721875549 August luna concediilor

Colaboratorii de la biroul de traduceri si apostile Constanta s-au intalnit ieri si au discutat atat despre traducerile autorizate ce trebuiau predate biroului de traduceri Constanta cat si despre concediile pe care le planuiesc majoritatea in luna August, luna deja cunoscuta drept luna concediilor. Un colaborator de la departamentul traduceri medicale Constanta a mentionat ca el si familia sa si-au planificat o excursie in Turcia cu masina.

Traducatorul si-a intocmit deja o imputernicire pentru plecarea sa in Turcia cu masina. Traducatorul autorizat din cadrul departamentului Traduceri Autorizate Turca Constanta a facut traducerea din limba romana in limba turca si un coleg din cadrul biroului de traduceri Constanta a legalizat traducerea in limba turca la Consulatul Turciei din Constanta. Astfel, colabolatorul de la departamentul traduceri medicale Constanta are toate actele intocmite pentru vacanta sa in Turcia si asteapta cu entuziasm luna concediilor.

Un alt traducator autorizat de limba spaniola din Constanta povestete cum el si prietena sa si-au planificat o excursie de vis in Londra si Paris. Pentru aceasta vacanta ei nu au fost nevoiti sa traduca si sa legalizeze niciun fel de imputernicire. In schimb, traducatorul autorizat de limba engleza pleaca cu fiica sa minora in Germania. Sotia traducatorului autorizat de limba engleza din Constanta nu poate sa-i insoteasca.

Drept urmare, acesta a facut o imputernicire sotului la un birou notarial din Constanta si colegii nostri de la biroul de traduceri Global Translations din Constanta, mai exact traducatorul autorizat de limba germana a tradus imputernicirea in limba germana. Un coleg de la biroul de traduceri Constanta a legalizat-o la un birou notarial. Acelasi coleg din cadrul biroului de traduceri Constanta a aplicat pe traducerea legalizata Apostila de la Haga la Camera Notarilor Publici din Constanta, apostila necesara pentru ca actul sa fie recunoscut in tarile membre Conventiei de la Haga.

Drept urmare, biroul de traduceri Constanta ureaza vacanta placuta tuturor colegilor si colaboratorilor sai si ii asteapta in luna septembrie cu forte proaspete si cu mult spor la munca!

Scroll to Top