Traduceri croata in Constanta

Ai nevoie de o traducere autorizata croata în Constanta?

Global Translations Constanta te ajuta sa rezolvi problema rapid, eficient si profesionist!

Oferim, cu un deosebit profesionalism, seriozitate si promptitudine, traduceri din croata in romana si din romana in croata pentru cele mai variate domenii si la preturi cu adevarat competitive. Toate traducerile sunt realizate de catre traducatori autorizati de catre Ministerul Justitiei care detin experienta in acest domeniu si care cu siguranta va vor oferi servicii de traducere din/ in croata eficiente si profesionale.

Verificare stricta

Orice traducere este verificata si corectata atent, fiecare detaliu fiind extrem de important. Procedurile noastre de verificare stricta a traducerilor vă oferă certitudinea că traducerile din sau in limba croata vor păstra sensul original al textului fără nici un fel de abatere.

 

Traducator croata specializat

In momentul predarii documentului spre a fi tradus, echipa noastra selecteaza traducatorul autorizat de limba croata specializat pe domeniul respectiv

Limba croată este o limbă indo-europeană din ramura limbilor slave, fiind limba oficiala în Croația, în Bosnia și Herțegovina, în Serbia (Voivodina) și în Muntenegru.

traduceri croata constanta

Adresă: Bd. Ferdinand 24, scara A, Et. 1, Biroul nr. 4, Constanta, 900726

Telefon: 0721 875 549


Alegeti o solutie profesionala, eficienta si rapida, la preturi competitive!
Solicita GRATUIT o estimare rapida de pret la office@traduceri-global.ro sau contacteaza-ne la 0721875549 sau 0341455567!

Pentru mai multe informatii, de asemenea va asteptam la biroul nostru de traduceri autorizate din Constanta, in Blvd. Ferdinand nr. 24, sc. A, et.1 , camera 4, interfon 4.

Recenzii Google 4.9 (172 )
4.9/5
Rapid
Revenim cu o cotatie de pret in 15 minute
Cere oferta
Verificare stricta
Procedurile noastre de verificare strictă a traducerilor vă oferă certitudinea că traducerea va păstra sensul original al textului fără nici un fel de abatere.
Traduceri Urgente
Livram proiecte in doar 24h sau in regim de urgenta, chiar si pt volume mari de tradus.
Fara drumuri
Vizarea si Supralegalizarea la institutiile competente din Bucuresti este posibila acum fără să mai fiti nevoiti să vă deplasati in capitala
Previous slide
Next slide
Scroll to Top