Traduceri daneza Constanta

traduceri daneza constantaLimba daneză aparține grupului de limbi scandinave, un subgrup al limbilor germanice. Este vorbită de circa 6 milioane de persoane, majoritatea aflate în Danemarca, și aproximativ 50.000 de persoane aflate în partea nordică a Germaniei. Daneza este de asemenea limbă oficială în Groenlanda și Insulele Faroe.

Oferim, cu un deosebit profesionalism, seriozitate si promptitudine, traduceri din daneza in romana si din romana in daneza pentru cele mai variate domenii si la preturi cu adevarat competitive. Toate traducerile sunt realizate de catre traducatori autorizati de catre Ministerul Justitiei care detin experienta in acest domeniu si care cu siguranta va vor oferi servicii de traducere din/ in daneza eficiente si profesionale. In momentul predarii documentului spre a fi tradus, echipa noastra selecteaza traducatorul autorizat de limba daneza specializat pe domeniul respectiv. Orice traducere este verificata si corectata atent, fiecare detaliu fiind extrem de important. Procedurile noastre de verificare stricta a traducerilor vă oferă certitudinea că traducerile din sau in limba daneza vor păstra sensul original al textului fără nici un fel de abatere.

De cele mai multe ori, astfel de traduceri necesita si aplicarea Apostilei de la Haga. Biroul de traduceriGlobal Translationsdin Constanta ofera de asemenea servicii de ridicare a unei game variate de acte si documente de la institutiile abilitate, transcrieri de acte, intocmirea dosarelor complete pentru echivalari de studii, reprezentarea la scolile, facultatile si inspectoratele competente, intocmirea actelor pentru casatorii in strainatate sau in Romania, obtinerea cetateniei straine, implicit servicii de aplicare a Apostilei de la Haga la Tribunale, Prefecturi, Camera Notarilor Publici.

Alegeti o solutie profesionala, eficienta si rapida, la preturi competitive!
Solicita GRATUIT o estimare rapida de pret la office@traduceri-global.ro sau contacteaza-ne la 0721875549 sau 0341455567!

Pentru mai multe informatii, de asemenea va asteptam la biroul nostru de traduceri autorizate din Constanta, in Blvd. Ferdinand nr. 24, sc. A, et.1 , camera 4, interfon 4.

 

Scroll to Top