Traduceri ebraica Constanta

traduceri ebraica constantaLimba ebraica este o limba semitică care face parte din familia de limbi afro-asiatice, fiind vorbita de catre sapte milioane de oameni in Israel. Limba ebraica care se vorbeste azi in Israel este un fenomen unic in lume deoarece a fost de fapt o limba moarta. Se facea uz de ea numai in rugaciuni antice si fiecare comunitate o pronunta altfel. Limba ebraica a fost reinviata dupa 2000 de ani cu scopul sa uneasca evreii din toata lumea intr.-un stat a lor, Israel.

Asta, multumita a unui patriot evreu inainte cu aproximativ 120 de ani. Ebraica este considerata “limba sfanta”, atat a religiei iudaice cat si a crestinismului, ca limba a Vechiului Testament. Limba ebraica este una din cele doua limbi oficiale ale Israelului (cea de a doua fiind limba araba). Alfabetul limbii ebraice are 22 de litere, care sunt de fapt consoane. In ebraica moderna, vocalele se obtin in scris prin pozitionarea unor diacritice sub consoane, ca si in limba Araba de altfel.

Oferim, cu un deosebit profesionalism, seriozitate și promptitudine, traduceri din ebraica în romana și din romana în ebraica pentru cele mai variate domenii și la prețuri cu adevărat competitive. Toate traducerile sunt realizate de către traducători autorizați de către Ministerul Justiției care dețin experiența în acest domeniu și care cu siguranță vă vor oferi servicii de traducere din/ în ebraica eficiente și profesionale. În momentul predării documentului spre a fi tradus, echipa noastră selectează traducătorul autorizat de limba ebraica specializat pe domeniul respectiv. Orice traducere este verificată și corectata atent, fiecare detaliu fiind extrem de important. Procedurile noastre de verificare strictă a traducerilor vă oferă certitudinea că traducerile din sau în limba ebraica vor păstra sensul original al textului fără nici un fel de abatere.

De cele mai multe ori, astfel de traduceri necesita și aplicarea Apostilei de la Haga. Biroul de traduceriGlobal Translationsdin Constantă oferă de asemenea servicii de ridicare a unei game variate de acte și documente de la instituțiile abilitate, transcrieri de acte, întocmirea dosarelor complete pentru echivalări de studii, reprezentarea la școlile, facultățile și inspectoratele competente, întocmirea actelor pentru căsătorii în străinătate sau în România, obținerea cetățeniei străine, implicit servicii de aplicare a Apostilei de la Haga la Tribunale, Prefecturi, Camera Notarilor Publici.

Alegeți o soluție profesională, eficientă și rapidă, la prețuri competitive!
Solicită GRATUIT o estimare rapidă de preț la office@traduceri-global.ro sau contactează-ne la 0721875549 sau 0341455567!

Pentru mai multe informații, de asemenea vă așteptam la biroul nostru de traduceri autorizate din Constantă, în Blvd. Ferdinand nr. 24, sc. A, et.1 , camera 4, interfon 4.

Scroll to Top