Traduceri economice, financiare, bancare

traduceri economice financiareDatorită dezvoltarii la nivel international, multe dintre societati au nevoie de traducerea informaţiilor financiare, fie pentru a se conforma cerinţelor legale, fie pentru a servi intereselor proprii.

Departamentul de traduceri in domeniul economic- financiar din cadrul biroului de traduceri Global Translations ofera, atat persoanelor fizice cat si juridice, traduceri economicofinanciare in orice limba de circulatie internationala.

Pentru o afacere de succes si pe piata internationala, va oferim numai servicii de traduceri profesionale pentru toate documentatiile realizate atat in cadrul departamentului dvs economic si finanicar dar si pentru cele financiar bancare propuse de o entitate bancara. Am tradus situaţii financiare, rapoarte anuale ale acţionarilor, rapoarte de audit, rapoarte de expertiză, opinii ale auditorilor, bilanţuri, balanţe de verificare, declaraţii de venit, rapoarte ale administratorilor şi multe alte documente specifice domeniului economico- financiar-contabil.

In colaborare cu traducatori autorizati specializati in domeniul economic /financiar/ bancar si cunoscatori ai terminologiei specifice, va furnizam cele mai eficiente si rapide traduceri economice de specialitate, la preturi competitive. Traducatorii nostri specializati pe acest domeniu consulta mereu Standardele Internaţionale de Raportare Financiară, planul de conturi general şi reglementările contabile aflate în vigoare si le respecta cu rigozitate. De asemenea, avem experienţă şi în traducerea documentelor specifice pieţei de capital, cum ar fi prospecte de emisiune, reguli de administrare a fondurilor de investiţii sau materiale de promovare a serviciilor financiare.

Cateva exemple de traduceri economico- financiare sunt:

  • dosare de participare la licitatii,
  • dosare finantare, leasing, adeverinte/ declaratii de venit,
  • conditii de creditare, extrase de cont bancar, asigurari, ordin de transfer bancar,
  • rapoarte de audit bancar,
  • Bilanturi, rapoarte de audit, facturi de import/export
  • Certificate de origine a marfii, certificat constatator, acte ale societatilor comerciale: certificate de inmatriculare, acte constitutive, acte aditionale, caziere fiscale, contracte de vanzare-cumparare, inchiriere, asociere
  • Declaratii vamale, declaratie de insotire a marfii, licente de transport etc
Scroll to Top