Traduceri flamanda Constanta

traduceri flamanda olandeza constantaLimba flamandă este denumirea tradițională a limbii neerlandeze vorbită de flamanzi în Belgia (cu referire în mod special la dialectele din Flandra și Brabant). Din anul 1973, denumirea de limbă flamandă a fost oficial înlocuită cu cea de limbă neerlandeză. Limba neerlandeză (numită adesea olandeză) este o limbă germanică, fiind limba oficială a Țărilor de Jos și a Surinamului, iar în Belgia este una din limbile oficiale, alături de franceză și germană. În total, neerlandeza este vorbită ca limbă maternă de aproximativ 27 000 000 de persoane.

Oferim, cu un deosebit profesionalism, seriozitate și promptitudine, traduceri din flamanda în romana și din romana în flamanda pentru cele mai variate domenii și la prețuri cu adevărat competitive. Toate traducerile sunt realizate de către traducători autorizați de către Ministerul Justiției care dețin experiența în acest domeniu și care cu siguranță vă vor oferi servicii de traducere din/ în flamanda eficiente și profesionale. În momentul predării documentului spre a fi tradus, echipa noastră selectează traducătorul autorizat de limba flamandă/ olandeza specializat pe domeniul respectiv. Orice traducere este verificată și corectata atent, fiecare detaliu fiind extrem de important. Procedurile noastre de verificare strictă a traducerilor vă oferă certitudinea că traducerile din sau în limba flamandă/ olandeza vor păstra sensul original al textului fără nici un fel de abatere.

De cele mai multe ori, astfel de traduceri necesita și aplicarea Apostilei de la Haga. Biroul de traduceriGlobal Translationsdin Constantă oferă de asemenea servicii de ridicare a unei game variate de acte și documente de la instituțiile abilitate, transcrieri de acte, întocmirea dosarelor complete pentru echivalări de studii, reprezentarea la școlile, facultățile și inspectoratele competente, întocmirea actelor pentru căsătorii în străinătate sau în România, obținerea cetățeniei străine, implicit servicii de aplicare a Apostilei de la Haga la Tribunale, Prefecturi, Camera Notarilor Publici.

Alegeți o soluție profesională, eficientă și rapidă, la prețuri competitive!
Solicită GRATUIT o estimare rapidă de preț la office@traduceri-global.ro sau contactează-ne la 0721875549 sau 0341455567!

Pentru mai multe informații, de asemenea vă așteptam la biroul nostru de traduceri autorizate din Constantă, în Blvd. Ferdinand nr. 24, sc. A, et.1 , camera 4, interfon 4.

Scroll to Top