Traduceri franceza Constanta

traduceri francezaLimba franceza este o limba romanica vorbita ca si limba oficiala in 29 de tari, in special in Franta, parte din Elvetia, Belgia, Elvetia, Monaco, Luxemburg, Canada, Africa, regiuni din Statele Unite ale Americii. Limba franceza este o limba latina precum italiana, spaniola, romana si portugheza etc. Este limba oficiala a agentiilor ONU si a Comisiei Europene (impreuna cu engleza si franceza). Conform Ministerului de Externe si al Afacerilor Europene al Frantei, 77 de milioane de europeni sunt vorbitori nativi de limba franceza. Dupa Franta, cei mai multi vorbitori de limba franceza se regasesc in Canada (25% din populatie, majoritatea din Quebec), Belgia (45% din populatie), Elvetia (20% din populatie) si Luxembourg. In 2013, Minsterul a identificat limba franceza drept a doua cea mai vorbita limba din Europa, dupa germana si inainte de engleza. Douazeci la suta din europenii non-francofoni cunosc limba franceza, un total de aproximativ 145.6 milioane de oameni, numai in Europa.

traduceri romana francezaOferim, cu un deosebit profesionalism, seriozitate si promptitudine, traduceri din franceza in romana si din romana in franceza pentru cele mai variate domenii si la preturi cu adevarat competitive. Toate traducerile sunt realizate de catre traducatori autorizati de catre Ministerul Justitiei care detin experienta in acest domeniu si care cu siguranta va vor oferi servicii de traducere din/ in franceza eficiente si profesionale. In momentul predarii documentului spre a fi tradus, echipa noastra selecteaza traducatorul autorizat de limba franceza specializat pe domeniul respectiv. Orice traducere este verificata si corectata atent, fiecare detaliu fiind extrem de important. Procedurile noastre de verificare stricta a traducerilor vă oferă certitudinea că traducerile din sau in limba franceza vor păstra sensul original al textului fără nici un fel de abatere.

De cele mai multe ori, astfel de traduceri necesita si aplicarea Apostilei de la Haga. Biroul de traduceriGlobal Translationsdin Constanta ofera de asemenea servicii de ridicare a unei game variate de acte si documente de la institutiile abilitate, transcrieri de acte, intocmirea dosarelor complete pentru echivalari de studii, reprezentarea la scolile, facultatile si inspectoratele competente, intocmirea actelor pentru casatorii in strainatate sau in Romania, obtinerea cetateniei straine, implicit servicii de aplicare a Apostilei de la Haga la Tribunale, Prefecturi, Camera Notarilor Publici.

Alegeti o solutie profesionala, eficienta si rapida, la preturi competitive!
Solicita GRATUIT o estimare rapida de pret la office@traduceri-global.ro sau contacteaza-ne la 0721875549 sau 0341455567!

Pentru mai multe informatii, de asemenea va asteptam la biroul nostru de traduceri autorizate din Constanta, in Blvd. Ferdinand nr. 24, sc. A, et.1 , camera 4, interfon 4.

Scroll to Top