Traduceri greaca Constanta

traduceri greaca constanta Limba greaca este o limba indo-europeană, vorbită în Grecia începînd cel puțin cu secolul XVII î.Hr.. La origine au existat mai multe dialecte care azi s-au sistematizat in patru grupuri: arcado-cipriot, occidental, eolian și ionian-atic. In forma sa moderna, limba greaca este limba oficiala a Greciei si Ciprului, si una din cele 23 limbi oficiale ale Uniunii Europene. Limba greaca este vorbita azi de cel putin 13 milioane de oameni in Grecia, Cipru si in comunitatile diaspora din diverse parti ale intregi lumi.

Numarul relativ mare de cetateni de origine greaca care urmeaza cursurile facultatilor in Romania (in special cele de medicina) cat si numarul destul de mare al romanilor care si-au stabilit resedinta in Grecia a dus la o crestere destul de mare a traducerilor din limba greaca in romana si din limba romana in limba greaca. Tot mai multe persoane fizice au nevoie de traducerea documentelor precum: acte de studii si adeverinte, certificate de absolvire si foi matricole, acte de stare civila sau extrase din registrele de nastere/ deces, etc.

De asemenea, multi investitori greci si-au extins afacerile in Romania sau au incheiat cu societati romanesti diverse contracte de colaborare.  Drept urmare, traducerile din limba greaca in romana si din romana in greaca sunt solicitate de catre astfel de companii pentru buna desfasurare a activitatilor zilnice cat si pentru formalitatile solicitate de catre Statul Roman si de catre Grecia.

Oferim, cu un deosebit profesionalism, seriozitate si promptitudine, traduceri din greaca in romana si din romana in greaca pentru cele mai variate domenii si la preturi cu adevarat competitive. Toate traducerile sunt realizate de catre traducatori autorizati de catre Ministerul Justitiei care detin experienta in acest domeniu si care cu siguranta va vor oferi servicii de traducere din/ in greaca eficiente si profesionale. In momentul predarii documentului spre a fi tradus, echipa noastra selecteaza traducatorul autorizat de limba greaca specializat pe domeniul respectiv. Orice traducere este verificata si corectata atent, fiecare detaliu fiind extrem de important. Procedurile noastre de verificare stricta a traducerilor vă oferă certitudinea că traducerile din sau in limba greaca vor păstra sensul original al textului fără nici un fel de abatere.

De cele mai multe ori, astfel de traduceri necesita și aplicarea Apostilei de la Haga. Biroul de traduceriGlobal Translationsdin Constantă oferă de asemenea servicii de ridicare a unei game variate de acte și documente de la instituțiile abilitate, transcrieri de acte, întocmirea dosarelor complete pentru echivalări de studii, reprezentarea la școlile, facultățile și inspectoratele competente, întocmirea actelor pentru căsătorii în străinătate sau în România, obținerea cetățeniei străine, implicit servicii de aplicare a Apostilei de la Haga la Tribunale, Prefecturi, Camera Notarilor Publici.

Alegeti o solutie profesionala, eficienta si rapida, la preturi competitive!
Solicita GRATUIT o estimare rapida de pret la office@traduceri-global.ro sau contacteaza-ne la 0721875549 sau 0341455567!

Pentru mai multe informatii, de asemenea va asteptam la biroul nostru de traduceri autorizate din Constanta, in Blvd. Ferdinand nr. 24, sc. A, et.1 , camera 4, interfon 4.

 

 

Scroll to Top