Traduceri japoneza Constanta

Limba japoneza (日本語 Nihongo)  este o limba est asiatica, vorbita de catre aproximativ 125 milioane de vorbitori, in principal in Japonia, unde este limba nationala.

 Nihongo (adica limba japoneza) se poate traduce ca „limba cu radacini solare”, japonezii considerand ca imparatul lor este descendentul divin al Zeitei Soarelui. Astfel, in Japonia este practicata adoratia Soarelui, Japonia fiind de asemenea denumita si „Tara Soarelui Rasare”.

Se cunoaste putin despre preistoia limbii japoneze; nu se cunoaste exact cand a aparut pentru prima data in Japonia. Documentele chinezesti din secolul 3 au inregistrat putine cuvinte japoneze, insa texte substantiale in limba japoneza nu au aparut pana in secolul 8. Pe durata perioadei Heian (794-1185), limba chineza avea o influenta considerabila asupra vocabularului si fonologiei limbii japoneze vechi. Mai tarziu (1185-1600), limba japoneza a intampinat schimbari, astfel incat a devenit mai apropriata de limba moderna, imprumutand cuvinte europene. Incepand cu anul 1853, a existat un flux semnificativ de crestere a cuvintelor imprumutate din limbile europene. Cuvintele din limba engleza au devenit frecvente si astfel, cuvintele japoneze imprumutate din limba engleza s-au inmultit.

Nu exista o relatie genetica a limbii japoneze cu limba  chineza, insa limba japoneza foloseste caractere chinezesti in scris si o mare parte din vocabular este imprumutat din limba chineza.

Biroul de traduceri Global Translations din Constanta ofera, cu un deosebit profesionalism, seriozitate si promptitudine, traduceri din japoneza in romana si din romana in japoneza pentru cele mai variate domenii si la preturi cu adevarat competitive. Toate traducerile sunt realizate de catre traducatori de limba japoneza autorizati de catre Ministerul Justitiei care detin experienta in acest domeniu si care cu siguranta va vor oferi servicii de traducere din/ in limba  japoneza  eficiente si profesionale. In momentul predarii documentului spre a fi tradus, echipa din cadrul biroului de traduceri Global Translations din Constanta selecteaza traducatorul autorizat de limba japoneza  specializat pe domeniul respectiv. In Romania nu sunt foarte multi traducatori autorizati de limba japoneza. Drept urmare, predarea traducerii poate intarzia mai mult decat traduceri din alte limbi. Biroul de traduceri Global Traslations recomanda clientilor sa tina cont de acest lucru si sa-si ia o marja in legatura cu termenul de executie. Totusi, echipa Global Translations va face tot posibilul pentru ca traducerea din/ in limba japoneza sa fie predata in timp util!

Alegeti o solutie profesionala, eficienta si rapida, la preturi competitive!

Solicita GRATUIT o estimare rapida de pret la office@traduceri-global.ro sau contacteaza-ne la 0721875549 sau 0341455567!

Pentru mai multe informatii, de asemenea va asteptam la biroul nostru de traduceri autorizate din Constanta, in Blvd. Ferdinand nr., sc. A, et. , camera 4, interfon 4.

Scroll to Top