Traduceri macedoneana Constanta

Cauti traduceri in macedoneana in Constanța?

Apelează cu incredere la traducatori de macedoneana cu experiență.

Limba macedoneana, ˌmæsɨˈdoʊniən/ (македонски јазик, makedonski jazik, este o limba sud slavica, vorbita ca si limba materna de catre aproximativ doua milioane de oameni, in principal in Republica Macedoneana si in diaspora, cu un numar mai mic de vorbitori in regiunea transnationala a Macedoniei. Este limba oficiala in Republica Macedonia si limba oficiala minoritara in parti din Albania si Serbia.

Limba macedoneana standard a fost implementata ca limba oficiala in Republica Socialista Macedonia in 1945(8) si, de atunci, a dezvoltat o traditie literara infloritoare. Dialectele macedonene formeaza o continuitate a dialectelor bulgare. Ele in schimb formeaza o granita continua cu sarbo- croata prin dialectele torlakiane.

Biroul de traduceri Global Translations din Constanta ofera, cu un deosebit profesionalism, seriozitate si promptitudine, traduceri din limba macedoneana in romana si din romana in macedoneana pentru cele mai variate domenii si la preturi cu adevarat competitive. Toate traducerile sunt realizate de catre traducatori de limba macedoneana autorizati de catre Ministerul Justitiei care detin experienta in acest domeniu si care cu siguranta va vor oferi servicii de traducere din/ in limba macedoneana eficiente si profesionale. In momentul predarii documentului spre a fi tradus, echipa din cadrul biroului de traduceri Global Translations din Constanta selecteaza traducatorul autorizat de limba macedoneana specializat pe domeniul respectiv. In Romania nu sunt foarte multi traducatori autorizati de limba macedoneana. Drept urmare, predarea traducerii poate intarzia mai mult decat traduceri din alte limbi. Biroul de traduceri Global Traslations recomanda clientilor sa tina cont de acest lucru si sa-si ia o marja in legatura cu termenul de executie. Totusi, echipa Global Translations va face tot posibilul pentru ca traducerea din/ in limba macedoneana sa fie predata in timp util!

Alegeti o solutie profesionala, eficienta si rapida, la preturi competitive!

Solicita GRATUIT o estimare rapida de pret la office@traduceri-global.ro sau contacteaza-ne la 0721875549 sau 0341455567!

Pentru mai multe informatii, de asemenea va asteptam la biroul nostru de traduceri autorizate din Constanta, in Blvd. Ferdinand nr., sc. A, et. , camera 4, interfon 4.

Scroll to Top