Traduceri rusa Constanta

traduceri rusa constantaLimba rusa  (ру́сский язы́к, russky yazyk, pronuntata [ˈruskʲɪj jɪˈzɨk] este o limba slava, scrisa in alfabetul chirilic, si este limba oficiala a Rusiei, Belarus, Kazahstan si Kargazstan. Este limba neoficiala, insa vorbita foarte mult, in Ucraina, Moldova, Letonia, Lituania, Estonia, si intr-o mai mica masura, in alte tari care faceau parte din Uniunea Republicilor Sovietice Socialiste. Rusa face parte din familia de limbi indo- europene si este una din cele trei membre in viata ale limbilor est slavice.

Este cea mai raspandita limba din punct de vedere geografic din Eurasia si cea mai vorbita limba din familia de limbi slavice. Este de asemenea, cea mai raspandita limba nativa din Europa, cu 144 milioane de vorbitori nativi in Rusia, Ucraina si Belarus. Rusa este cea de-a opta cea mai vorbita limba din lume  ca si numar de vorbitori nativi, cea de-a saptea dupa numarul total de vorbitori. Limba rusa este una din cele sase limbi oficiale ale Natiunilor Unite.

Conform Institutului de Limba din Monterey, California, limba rusa este clasificata ca si dificultate de invatare la nivelul III pentru vorbitorii nativi de Engleza, fiind necesare aproximativ 1,100 ore de invatarare pentru a atinge nivelul intermediar.

In Romania, in perioada regimului comunist, limba rusa era principala limba studiata de catre elevi. Dupa Revolutie insa, limba rusa a fost aproape complet eliminata din programa de studiu a elevilor din Romania, anvand prioritate limba engleza.

Oferim, cu un deosebit profesionalism, seriozitate si promptitudine, traduceri din rusa in romana si din romana in rusa pentru cele mai variate domenii si la preturi cu adevarat competitive. Toate traducerile sunt realizate de catre traducatori autorizati de catre Ministerul Justitiei care detin experienta in acest domeniu si care cu siguranta va vor oferi servicii de traducere din/ in rusa eficiente si profesionale. In momentul predarii documentului spre a fi tradus, echipa noastra selecteaza traducatorul autorizat de limba rusa specializat pe domeniul respectiv. Orice traducere este verificata si corectata atent, fiecare detaliu fiind extrem de important. Procedurile noastre de verificare stricta a traducerilor vă oferă certitudinea că traducerile din sau in limba rusa vor păstra sensul original al textului fără nici un fel de abatere.

Alegeti o solutie profesionala, eficienta si rapida, la preturi competitive!

Solicita GRATUIT o estimare rapida de pret la office@traduceri-global.ro  sau contacteaza-ne la 0721875549 sau 0341455567!

Pentru mai multe informatii, de asemenea va asteptam la biroul nostru de traduceri autorizate din Constanta, in Blvd. Ferdinand nr., sc. A, et. , camera 4, interfon 4.

Scroll to Top