Traduceri spaniola Constanta

Ai nevoie de traduceri spaniola in Constanta?

Rezolva traducerile tale in limba spaniola rapid si usor!

Traduceri limba spaniola Constanta

Global Translations Constanta te ajuta sa traduci actele tale in limba spaniola rapid si in siguranta

Procedura completa de traducere autorizata spaniola si legalizare notariala intr-un singur loc, fara a mai fi nevoie sa faci drumuri inutile

Traduceri legalizate spaniola Constanta

Traducerea legalizata in limba spaniola presupune ca traducerea sa fie efectuata de catre un traducator autorizat de limba spaniola si apoi se legalizeaza traducerea de catre notarul public!

Traducere Autorizata Spaniola Constanta

Servicii de traduceri efectuate de traducatori autorizati de limba spaniola

 

Limba spaniola, de asemenea numita si limba castiliana (castellano) este o limba romanica care isi are originile in Castile (Castilla), o regiune din Spania, cea mai mare comunitate autonoma din Spania. Aproximativ 406 milioane de oameni vorbesc limba spaniola ca si limba materna, fiind astfel a doua cea mai vorbita limba din lume, dupa mandarina, ca si numar de vorbitori nativi. De asemenea are 60 milioane de vorbitori ca si a doua limba si 20 milioane de elevi care o studiaza ca limba straina. Spaniola este una din cele sase limbi oficiale ale Natiunilor Unite si este folosita ca si limba oficiala de catre Uniunea Europeana si Mercosur („Piata comuna a sudului”), o organizatie internationala din America de Sud.

Aceste cifre impresionante de vorbitori de limba spaniola influenteaza de asemenea si numarul de traduceri din spaniola in romana si vice versa.

Traduceri spaniola autorizata pentru companii in Constanta

Tot mai multi investitori spanioli si-au extins afacerile in Romania si multe societati romanesti au incheiat contracte de colaborare cu Spania.

Traducerile din limba spaniola in romana si din romana in spaniola sunt solicitate de catre astfel de companii pentru buna desfasurare a activitatilor zilnice cat si pentru formalitatile solicitate de catre Statul Roman si cel Spaniol.


De asemenea, afluxul de cetateni romani care au migrat si care migreaza in Spania pentru munca, studii, sau afaceri, sau mai recent intoarcerea acestora in Romania din cauza crizei economice care a afectat mult Spania, a dus la o crestere masiva a traducerilor din limba romana in limba spaniola si vice versa.

Tot mai multe persoane fizice au nevoie de traducerea documentelor precum: acte de studii si adeverinte, certificate de absolvire si foi matricole, adeverinte de munca, carti de munca, acte de stare civila sau extrase din registrele de nastere/ deces, carti si taloane de masini, acte medicale etc.

traduceri spaniola-constantaOferim, cu un deosebit profesionalism, seriozitate si promptitudine, traduceri din spaniola in romana si din romana in spaniola pentru cele mai variate domenii si la preturi cu adevarat competitive. Toate traducerile sunt realizate de catre traducatori autorizati de catre Ministerul Justitiei care detin experienta in acest domeniu si care cu siguranta va vor oferi servicii de traducere din/ in spaniola eficiente si profesionale. In momentul predarii documentului spre a fi tradus, echipa noastra selecteaza traducatorul autorizat de limba spaniola specializat pe domeniul respectiv. Orice traducere este verificata si corectata atent, fiecare detaliu fiind extrem de important. Procedurile noastre de verificare stricta a traducerilor vă oferă certitudinea că traducerile din sau in limba spaniola vor păstra sensul original al textului fără nici un fel de abatere.

De cele mai multe ori, astfel de traduceri necesita si aplicarea Apostilei de la Haga. Biroul de traduceriGlobal Translationsdin Constanta ofera de asemenea servicii de ridicare a unei game variate de acte si documente de la institutiile abilitate, transcrieri de acte, intocmirea dosarelor complete pentru echivalari de studii, reprezentarea la scolile, facultatile si inspectoratele competente, intocmirea actelor pentru casatorii in strainatate sau in Romania, obtinerea cetateniei straine, cat si servicii de aplicare a Apostilei de la Haga pentru tarile semnatare Conventiei de la Haga, precum Spania, la Tribunale, Prefecturi, Camera Notarilor Publici.

Alegeti o solutie profesionala, eficienta si rapida, la preturi competitive!

Solicita GRATUIT o estimare rapida de pret la office@traduceri-global.ro sau contacteaza-ne la 0721875549 sau 0341455567!

Pentru mai multe informatii, de asemenea va asteptam la biroul nostru de traduceri autorizate din Constanta, in Blvd. Ferdinand nr. 24, sc. A, et.1 , camera 4, interfon 4.

Scroll to Top