Ai nevoie de traduceri suedeză?

Alege servicii de traducere din / în suedeză eficiente și profesionale dar la prețuri competitive!

Traduceri suedeză acte oficiale

Servicii traduceri acte tipizate rapid:
– Traduceri suedeză certificate de naștere
– Traduceri suedeză acte auto
– Traduceri suedeză diplome
– Traduceri suedeză adeverinte. 

Servicii oferite de Global Translations

Traduceri din suedeză în romana si din romana in suedeză pentru cele mai variate domenii si la preturi cu adevărat competitive.

Traduceri autorizate suedeză

Biroul nostru lucreaza numai cu traducatori autorizati de limba suedeză de catre Min. Justitiei.
Traducatori cu experienta si inalt grad de pregatire.
In momentul predării documentului spre a fi tradus, echipa din cadrul biroului de traduceri Global Translations din Constanta selectează traducătorul autorizat de limba suedeză specializat pe domeniul respectiv. Orice traducere este verificata si corectata atent, fiecare detaliu fiind extrem de important.
Procedurile noastre de verificare stricta a traducerilor vă oferă certitudinea că traducerile din sau in limba suedeza vor păstra sensul original al textului fără nici un fel de abatere.

Traduceri legalizate suedeză

Legalizarea traducerii in suedeză se va realiza de către biroul nostru.
Noi ne vom ocupa de pregătirea traducerii pentru procedura de legalizare a semnăturii traducătorului de către notarul public.
Pe baza specimenului de semnatură depus de Traducatorii nostri in registrul notarilor se va realiza legalizare traducerii.

Servicii de intepretariat suedeză

Global Translations va poate ajuta cu interpreti de limba suedeză pentru intalniri de afaceri, conferinte, reprezentare in fata notarilor.
Interpreti nostri au experienta si sunt specializati pe acest tip de servicii ce presupun un grad inalt de pregatire.

Rapid
Revenim cu o cotatie de pret in 15 minute
Cere oferta
Verificare stricta
Procedurile noastre de verificare strictă a traducerilor vă oferă certitudinea că traducerea va păstra sensul original al textului fără nici un fel de abatere.
Traduceri Urgente
Livram proiecte in doar 24h sau in regim de urgenta, chiar si pt volume mari de tradus.
Fara drumuri
Vizarea si Supralegalizarea la institutiile competente din Bucuresti este posibila acum fără să mai fiti nevoiti să vă deplasati in capitala
Previous slide
Next slide
traduceri_legalizate_engleza

Traducerile din suedeză în română

Traducerile din suedeză în română si vice versa solicita un nivel ridicat de competente lingvistice, de cunostinte culturale, economice, juridice, tehnice, medicale, in special privind terminologia.
Pe langa competente lingvistice, traducerile necesita o pregatire specifica si cunostinte temeinice, astfel incat orice text, chiar si unul cu un grad inalt de dificultate sa fie tradus cu profesionalism si promptitudine.

De aceea, este foarte important ca traducatorul care se va ocupa de traducerea documentelor, sa detina nu numai abilitati lingvistice dar si cunostinte de specialitate si experienta in domeniul din care va traduce.

Limba suedeză este o limbă nord germanica, vorbita nativ de către aproximativ 9 milioane de oameni, majoritatea din Suedia sau din zone din Finlanda, unde suedeza are statut legal egal cu limba finlandeza. Limba suedeză se aseamana mult cu norvegiana si daneza, fiind limbi inteligibile. Impreuna cu alte limbi nord germanice, suedeza este descendenta a limbii nordice veche, limba  vorbită de scandinavi și de locuitorii teritoriilor ocupate de vikingi până prin 1300. In prezent, limba suedeza este cea mai vorbita limba nord germanica dupa numarul de vorbitori.

Conform clasificarilor lingvistice, limba suedeza apartine limbilor est scandinave impreuna cu daneza, fiind separata de limbile vest scandinave, adica de limba feroeza, islandeza si norvegiana. Totusi, multe studii recente impart limbile nord germanice in doua grupuri: limbi insular-scandinave (feroeza, si islandeza)si limbi Scandinave Continentale (Daneza, Norvegiana si Suedeza), aceasta clasificare bazanduse pe inteligibilitatea acestora datorata influentei puternice a limbilor Scandinave de Est (in special Daneza) fata de norvegiana in ultimul mileniu si a devierilor  de la feroeza si islandeza.

Limba suedeza este principala limba din Suedia, fiind folosita de mult timp atat local, guvernamental cat si in majoritatea sistemelor educationale, insa a ramas in Suedia numai o limba principala a de facto,fara niciun statut oficial legal. Limba suedeza este unica limba oficiala in Aland (o provincie autonoma aflata sub suveranitatea Finlandei) unde majoritatea vasta de 26,000 locuitori vorbesc Suedeza ca si limba principala. In Finlanda, suedeza este una din cele doua limbi „nationale”, cu acelasi statut oficial ca finlandeza.

Suntem aici pentru tine

Obtine consultanta de specialitate

Global Translations are o experiență de 15 ani domeniul serviciilor de traduceri.
Apelând la serviciile noastre, veți putea beneficia de consultanta de specialitate, de maxima promptitudine si siguranță !

Biroul de traduceri Global Translations din Constanta oferă, cu un deosebit profesionalism, seriozitate si promptitudine, traduceri 

Alegeți o soluție profesionala, eficienta si rapida, la preturi competitive!

Solicita GRATUIT o estimare rapida de preț la office@traduceri-global.ro  sau contacteaza-ne la 0721875549 sau 0341455567!

Pentru mai multe informatii, de asemenea vă asteptăm la biroul nostru de traduceri autorizate din Constanta, in Blvd. Ferdinand nr 24, camera 4, interfon 4.

Scroll to Top