La multi ani 2015!

Biroul de traduceri Global Translations din Constanta va ureaza un an minunat, prosper, fericit si mai ales cu multa sanatate si putere de munca. Dorim sa multumim cu aceasta ocazie, in primul rand clientilor nostri care ne-au dovedit fidelitatea lor pe parcursul a 8 ani minunati in care ne-au fost mereu alaturi! Clientii ca dumneavoastra reprezinta cheia succesului nostru. De aceea dorim sa stiti cat de mult apreciem loialitatea dumneavoastra.

In al doilea rand, dorim sa multumim echipei noastre de traducatori autorizati care fac intotdeauna tot posibilul pentru ca sa reusim sa oferim servicii de traducere si interpretariat eficiente si profesionale in timp record. Ne mandrim cu echipa noastra de traducatori care reuseste intotdeauna sa respecte termenele de predare si sa ne ofere traduceri de calitate la standardele si cerintele pietei mondiale.

Mai mult de atat, multumim echipei din cadrul biroului Global Translations din Constanta, departamentul de Apostile Constanta, Vizari, Supralegalizari Ambasade, care mereu dau dovada de promptitudine si profesionalism. Astfel, reusim mereu sa predam actele apostilate, supralegalizate si cu toate vizarile necesare de la Ministerele abilitate in cel mai scurt timp.

Pentru noi, cea mai mare realizare sunt clientii multumiti. Aprecierea si increderea dumneavoastra ne onoreaza si ne ajuta in acelasi timp. Va multumim pentru recomandarile facute!

 

Scroll to Top