Luminita Ciobanu
Luminita Ciobanu
Constanta
Read More
"Am avut nevoie de traducerea unei diplome in regim de urgenta si am primit documentul tradus in mai putin de 3h! Comunicarea prin telefon, plata online, trimiterea documentului online - totul simplu si fara batai de cap. Multumesc"
David the british shorthair cat
David the british shorthair cat
Bucuresti
Read More
" Eficiență, flexibilitate, rapiditate, un partener care ofera sprijin real în zilele noastre, când toți avem probleme de rezolvat "ieri". Preturile sunt convenabile iar traducerile de calitate. Cu siguranță vom apela la acest birou și pentru alte proiecte. "
Sebastian Vlaicu
Sebastian Vlaicu
Constanta
Read More
Traduceri rapide (a doua zi) fara a fi necesara prezenta la sediu. Am trimis online documentele pentru traducere, achitat 30 lei x 3, receptionat urmatoarea zi lucratoare. Nici nu stiu cum arata sediul 😉
Stefan Draghici
Stefan Draghici
Bucuresti
Read More
" Foarte profesionisti si foarte rapizi! Am avut nevoie de o procura pentru Turcia, am sunat la ei, mi-au oferit toate detaliile de care aveam nevoie iar in 24h din momentul in care am luat legatura cu ei, am avut procura la sediu in conditiile in care, actele s-au trimis prin curier (Constanta-Bucuresti). Multumesc si cu siguranta, pe viitor, apelez tot la Dvs!"
Razvan Oprea
Razvan Oprea
Bucuresti
Read More
" Servicii extraordinare de la distanta. Foarte mult profesionalism si încredere! Am apelat din București la serviciile lor, deoarece aici nimeni nu imi traducea într-o zi si viza la consulat împuternicirea de la firma de leasing. I-am găsit pe internet, mi-au răspuns pe WhatsApp sâmbăta seara "
Ciocanitoru Nicoleta
Ciocanitoru Nicoleta
Constanta
Read More
" Recomand ca fiind o societate ce merita sa apelezi la servicille lor.. siguranta, incredere, profesionalism, dar nu numai , ci si rapiditate in elibararea actelor necesare traducerii, intr-un timp util, costuri acceptabile. O echipa de profesionisti"
Raluca Caluda
Raluca Caluda
Constanta
Read More
" Servicii calitative iar raportul calitate pret extraordinar. Am avut nevoie de niste documente medicale de tradus si legalizat din germana in romana. Acestea erau despre o afectiune si o interventie foarte complicata si rara, iar ei s-au descurcat extraodrinar. Foarte bine traduse si repede. Recomand cu drag"
Ladislau
Ladislau
Constanta
Read More
" Am apelat deseori la serviciile Global Translation si intotdeauna au fost si sunt foarte promti si profesionist. Pentru mine merita aprecierea maxima, incat prin ei in una din ocazii am reusit de la distanta (nefiind in tara) sa-mi obtin pana si atestarea diplomei la Ambasada"
Ionut Oancea
Ionut Oancea
Bucuresti
Read More
" O echipa extraordinară !!! Super. Pentru că nu m-am ocupat din timp de traducere și apostilare , am rămas pe ultima suta de metri , pe ultimul metru de fapt. Acești oameni m-au ajutat și mi-au efectuat împuternicire mașină tradusă în limba turcă și apostilare consulat în câteva ore. 👍👍👍👍👍👍
Prescon Bau
Prescon Bau
Constanta
Read More
" Firma nostra lucreaza cu Global Translations de multi ani si suntem super-multumiti de calitatea traducerilor. multumim echipei si pentru promptitudine! Mult succes in continuare!"
Previous
Next
Scroll to Top