Traduceri hindi Constanta

Limba hindi este o limba indo-europeana, vorbita pe teritoriul Indiei. Impreuna cu limba engleza,este limba oficiala a Republicii India.  Aproximativ 41% din populatia Indiei sunt vorbitori nativi de hindi. In ceea ce priveste suprafata, India se afla clasificata pe locul 7 in topul celor mai extinse tari din lume, insa pe locul 2 in ceea ce priveste numarul de locuitori, fiind statul democratic cu cei mai multi locuitori. Este invecinata cu Pakistan, Nepal, Republica Chineza, Bhutan, Banglades si Myanmar. In oceanul Indian este adiacenta cu insulele Sri Lanka, Maldive si Indonezia.

Biroul de traduceri Global Translations din Constanta ofera, cu un deosebit profesionalism, seriozitate si promptitudine, traduceri din hindi in romana si din romana in hindi pentru cele mai variate domenii si la preturi cu adevarat competitive. Toate traducerile sunt realizate de catre traducatori de limba hindi autorizati de catre Ministerul Justitiei care detin experienta in acest domeniu si care cu siguranta va vor oferi servicii de traducere din/ in limba  hindi  eficiente si profesionale. In momentul predarii documentului spre a fi tradus, echipa din cadrul biroului de traduceri Global Translations din Constanta selecteaza traducatorul autorizat de limba hindi specializat pe domeniul respectiv. In Romania nu sunt foarte multi traducatori autorizati de limba hindi. Drept urmare, predarea traducerii poate intarzia mai mult decat traduceri din alte limbi. Biroul de traduceri Global Traslations recomanda clientilor sa tina cont de acest lucru si sa-si ia o marja in legatura cu termenul de executie. Totusi, echipa Global Translations va face tot posibilul pentru ca traducerea din/ in limba hindi sa fie predata in timp util!

Alegeti o solutie profesionala, eficienta si rapida, la preturi competitive!

Solicita GRATUIT o estimare rapida de pret la office@traduceri-global.ro sau contacteaza-ne la 0721875549 sau 0341455567!

Pentru mai multe informatii, de asemenea va asteptam la biroul nostru de traduceri autorizate din Constanta, in Blvd. Ferdinand nr., sc. A, et. , camera 4, interfon 4.

Scroll to Top