Traduceri ieftine

Biroul de traduceri Global Translations va ofera, cu siguranta, cele mai bune tarife in domeniul traducerilor, legalizarilor, si supralegalizarilor.

Incercam mereu sa fim transparenti si explicam inca de la inceput clientilor forma de taxare si oferim o estimare de pret a valorii totale a traducerii, care de obicei, este si cea finala.


Solicită GRATUIT o estimare rapidă de preț la office@traduceri-global.ro sau contactează-ne la 0721875549 sau 0341455567!


Astfel, clientii nostri un vor avea niciun fel de surpriza neplacuta in ceea ce priveste tariful final. Pentru o estimare exacta, ideal ar fi sa aveti documentul ce trebuie tradus si in format electronic. In general, nu exista o mare diferenta intre caracterele din limba sursa si cele din limba tinta.

Noi consideram pagina de traducere ca avand 2000 de caractere cu spatii (maximul pe care il veti gasi pe piata), spre deosebire de multe birouri de traduceri care considera o pagina de traducere la 1800 de caractere cu spatii. Drept urmare, pretul final al traducerii in cadrul biroului nostru este unul mai convenabil. Pentru traduceri tipizate (certificate de nastere, casatorie, deces, diplome, atestate, certificate etc.) preturile sunt stabilite pe pagina fizica de act. Se tarifeaza minim 1 pagina. Legalizarea notariala a traducerilor se taxeaza per document, indiferent de numarul de pagini.

Pe langa traduceri convenabile, asiguram seriozitate, profesionalism si promptitudine. Toate traducerile sunt realizate de catre traducatori autorizati de catre Ministerul de Justitie care detin experienta in acest domeniu si care cu siguranta va vor oferi servicii de traducere eficiente si profesionale. In momentul predarii documentului spre a fi tradus, echipa noastra selecteaza traducatorul autorizat specializat pe domeniul respectiv. Orice traducere este verificata si corectata atent, fiecare detaliu fiind extrem de important. Procedurile noastre de verificare stricta a traducerilor vă oferă certitudinea că traducerea va păstra sensul original al textului fără nici un fel de abatere.

Dat fiind faptul ca stim ca termenul de predare al lucrarilor este un argument puternic in decizia dumneavoastra, data predarii lucrarilor este stabilita de comun acord si este respectata cu rigurozitate. Obtinem calitatea maxima a serviciilor noastre de traduceri in termene reduse si la preturi competitive.

Confidentialitatea documentelor care ne sunt incredintate spre a fi traduse reprezinta pentru noi o obligatie morala si juridica, continutul documentelor dumneavoastra va ramane strict confidential. Biroul nostru incheie cu fiecare client in parte cat si cu fiecare traducator autorizat un contract in care este stipulata clauza de confidentialitate.

Scroll to Top