Birou traduceri Constanta

Biroul de traduceri Global Transalations din Constanta ofera servicii profesionale de traducere in si din majoritatea limbilor de circulatie internationala la standardele şi cerinţele pieţei mondiale pentru cele mai variate domenii si la preturi cu adevarat competitive asistandu-va in obtinerea unei imagini credibile si profesionale atat pe plan national cat si international.

harta global traduceri constanta

Pe langa serviciile de traducere scrisa, va oferim servicii de interpretariat profesionale  pentru încheierea cu succes a contractelor, pentru organizarea unor conferinţe şi seminarii reuşite, realizarea de proiecte interactive. Interpretii  pe care vi-i  punem la dispozitie detin un nivel ridicat de competenta, experienta in domeniu, si nu numai ca stapanesc terminologia specifica dar reusesc si sa creeze atmosfera propice pentru finalizarea favorabila a evenimentului dvs.

Limbile din/în care se efectuează traduceri din cele mai variate domenii sunt:

Limba arabă Limba letona
Limba bulgară Limba lituaniană
Limba cehă Limba macedoneană
Limba chineză Limba maghiară
Limba coreeană Limba norvegiana
Limba croată Limba olandeză
Limba daneză Limba persană
Limba engleză Limba poloneză
Limba finlandeză Limba portugheză
Limba flamandă Limba rusă
Limba franceză Limba sârbă
Limba germană Limba slovacă
Limba greacă Limba slovenă
Limba ebraică Limba spaniolă
Limba italiană Limba suedeză
Limba japoneză Limba turcă
Limba Hindi Limba ucraineană

Totodata, biroul nostru de traduceri din Constanta va garanteaza faptul ca:

  • toate traducerile sunt realizate numai de catre traducatori autorizati de catre Ministerul de Justitie care detin experienta in domeniu si care va vor oferi cu siguranta servicii de traducere eficiente si profesionale. Mai mult decat atat, in momentul predarii documentului spre a fi tradus, este ales de catre echipa noastra traducatorul autorizat specializat pe domeniul respectiv.  Orice traducere este verificata si corectata atent, fiecare detaliu fiind extrem de important. Procedurile noastre de verificare stricta a traducerilor vă oferă certitudinea că traducerea va păstra sensul original al textului fără nici un fel de abatere.
  • Termenul de executie este respectat cu strictete. Dat fiind faptul ca stim ca termenul de predare al lucrarilor este un argument puternic in decizia dumneavoastra, data predarii lucrarilor este stabilita de comun acord si este respectata cu rigurozitate. Obtinem calitatea maxima a serviciilor noastre de traduceri in termene reduse si la preturi competitive.
  •  Confidentialitatea documentelor care ne sunt incredintate spre a fi traduse reprezinta pentru noi o obligatie morala si juridica, continutul documentelor dumneavoastra va ramane strict confidential. Biroul nostru incheie cu fiecare client in parte cat si cu fiecare traducator autorizat un contract in care este stipulata clauza de confidentialitate.

Biroul Global Translations este mai mult decat un birou de traduceri intrucat pe langa serviciile de traducere autorizata si legalizata, oferim de asemenea servicii de ridicare a unei game variate de acte si documente de la institutiile abilitate, transcrieri de acte, intocmirea dosarelor complete pentru echivalari de studii, reprezentarea la scolile, facultatile si inspectoratele competente, obtinerea declaratiei de valoare pentru Italia, intocmirea actelor pentru casatorii in strainatate sau in Romania, obtinerea cetateniei straine, supralegalizari la Camera Notarilor Publici, Ministere, Ambasade, Consulate pentru tarile care nu fac parte din Conventia de la Haga (Ambasada Emiratelor Arabe Unite, Ambasada Regatului Arabiei Saudite, Ambasada Algeriei, Ambasada Statului Kuwait in Romania, Ambasada Statului Qatar in Romania, etc.), cat si servicii de aplicare a Apostilei de la Haga pentru tarile semnatare Conventiei de la Haga la Tribunale, Prefecturi, Camera Notarilor Publici.

Drept urmare, vizarea si supralegalizarea la institutiile competente din Bucuresti este posibila acum fara sa mai fiti nevoiti sa va deplasati in capitala. Economisiti timp si bani, si lasati echipa noastra sa va intocmeasca toate dosarele necesare intr-un mod profesionist, in cel mai scurt timp si la preturi competitive.