Prima opțiune pentru traducerile din orașul Constanta

Biroul de traduceri Global Transalations din Constanta este situat într-o zona ultracentrala a orasului fiind in proximitatea Prefecturii Constanta, Primariei Constanta, Camerei Notarilor, Baroul Constanta.

Secretul reușitei noastre constă în pasiunea pentru traduceri.

Traducatori specializati pe domenii diferite:

Global Translations va pune la dispozitie experienta a peste 150 de traducatori autorizati

Experiența de 15 ani ne-a ajutat să înțelegem mai bine nevoile clienților și să identificăm rapid soluții eficiente pentru proiectele clientiilor nostri.

Oferim servicii profesionale de traducere in si din majoritatea limbilor de circulatie internationala la standardele şi cerinţele pieţei mondiale pentru cele mai variate domenii si la preturi cu adevarat competitive asistandu-va in obtinerea unei imagini credibile si profesionale atat pe plan national cat si international. harta global traduceri constanta

Pe langa serviciile de traducere scrisa, va oferim servicii de interpretariat profesionale  pentru încheierea cu succes a contractelor, pentru organizarea unor conferinţe şi seminarii reuşite, realizarea de proiecte interactive. Interpretii  pe care vi-i  punem la dispozitie detin un nivel ridicat de competenta, experienta in domeniu, si nu numai ca stapanesc terminologia specifica dar reusesc si sa creeze atmosfera propice pentru finalizarea favorabila a evenimentului dvs.

Limbile din/în care se efectuează traduceri din cele mai variate domenii sunt:

Biroul Global Translations – Traduceri din Constanta va garanteaza 

 ◊ Toate traducerile sunt realizate numai de catre traducatori autorizati de catre Ministerul de Justitie   ◊ Termenul de executie este respectat cu strictete. Oferim calitatea maxima a serviciilor noastre de traduceri in termene reduse si la preturi competitive.   ◊  Confidentialitatea documentelor este foarte importanta motiv pentru care clauze de confidentialitate vor fi incheiate cu fiecare clint cat si cu fiecare traducator.

Biroul nostru are o activitate complexa.

Servicii De Traduceri Constanta

Oferim atat servicii de traduceri cat si alte servicii de genul ridicare a unor acte si documente de la institutiile abilitate, intocmirea dosarelor complete pentru echivalari de studii, reprezentarea la institutiile de invatamant,  obtinerea declaratiei de valoare pentru Italia, intocmirea actelor pentru casatorii in strainatate sau in Romania, obtinerea cetateniei straine, supralegalizari la Camera Notarilor Publici, Ministere, Ambasade, Consulate pentru tarile care nu fac parte din Conventia de la Haga (Ambasada Emiratelor Arabe Unite, Ambasada Regatului Arabiei Saudite, Ambasada Algeriei, Ambasada Statului Kuwait in Romania, Ambasada Statului Qatar in Romania, etc.), cat si servicii de aplicare a Apostilei de la Haga pentru tarile semnatare Conventiei de la Haga la Tribunale, Prefecturi, Camera Notarilor Publici.

Obține consultanța de specialitate

Rapid
Revenim cu o cotatie de pret in 15 minute
Cere oferta
Verificare stricta
Procedurile noastre de verificare strictă a traducerilor vă oferă certitudinea că traducerea va păstra sensul original al textului fără nici un fel de abatere.
Traduceri Urgente
Livram proiecte in doar 24h sau in regim de urgenta, chiar si pt volume mari de tradus.
Fara drumuri
Vizarea si Supralegalizarea la institutiile competente din Bucuresti este posibila acum fără să mai fiti nevoiti să vă deplasati in capitala
Previous
Next
Scroll to Top
Scroll to Top