TRADUCERI ARABA CONSTANTA

Ai nevoie de traduceri in limba araba in Constanta?

Am selectat traducatori de limba araba cu inalta pregatire pentru a traduce rapid, usor si fara stres actele tale

-Servicii de traduceri din araba in romana si din romana in araba pentru cele mai variate domenii.
-Toate traducerile sunt realizate de catre traducatori autorizati de catre Ministerul Justitiei care detin experienta in acest domeniu.

Verificam atent

- In momentul predarii documentului spre a fi tradus, echipa noastra selecteaza traducatorul autorizat de limba araba specializat pe domeniul respectiv. Procedurile noastre de verificare stricta a traducerilor vă oferă certitudinea că traducerile din sau in limba araba vor păstra sensul original al textului fără nici un fel de abatere.

Legalizare notariala si Supralegalizare

De cele mai multe ori, astfel de traduceri necesita si legalizarea notariala. Traducerile legalizate care urmează să producă efecte juridice în tarile Arabe vor trebui ulterior supralegalizate de Camera Notarilor Publici din judetele in care au fost legalizate traducerile.

Legalizare Ministerul de Externe si Ambasada

Pasul urmator este de legalizare a traducerilor supralegalizate la Ministerul de Externe al Romaniei. Ulterior, traducerile trebuie supralegalizate şi de către ambasada ţării respective în România sau de către ambasada României din ţara în care vor fi utilizate actele.

Nota pe Google 5/5 (160 )
4.9/5

Biroul de traduceri Global Translations din Constanta ofera

Alegeti o solutie profesionala, eficienta si rapida, la preturi competitive!
Solicita GRATUIT o estimare rapida de pret

limba araba traduceri constantaLimba araba  face parte din cadrul familiei de limbi semitice cu cel mai mare număr de vorbitori. In momentul de față, araba este limba oficială în Algeria, Arabia Saudita, Bahrain, Comore, Djibuti, Egipt, Emiratele Arabe Unite, Iordania, Irak, Kuweit, Liban, Libia, Maroc, Mauritania, Oman, Palestina, Qatar, Siria, Somalia, Sudan, Tunisia, Yemen. In comunitatile arabe, in viata de zi cu zi, populatia foloseste diverse dialecte arabe. Drept urmare, multi cunoscatori ai limbii arabe literare inteleg cu greutate limbajul folosit zilnic de catre cetatenii arabi. Totusi, araba literară este limba oficială utilizată în toate statele arabe, cea în care toate documentele oficiale sunt redactate şi nu în cele din urmă, cea care poate fi înțeleasă de către toți vorbitorii nativi de arabă, indiferent de țara în care locuiesc.

Numarul relativ mare de cetateni de origine araba care urmeaza cursurile facultatilor in Romania, care s-au stabilit in Romania, intrucat si-au intocmit o familie in tara noatra, a dus la o crestere destul de mare a traducerilor din limba araba in romana si din limba romana in limba araba. Tot mai multe persoane fizice au nevoie de traducerea documentelor precum: acte de studii si adeverinte, certificate de absolvire si foi matricole, acte de stare civila sau extrase din registrele de nastere/ deces, etc.

De asemenea, multi investitori arabi si-au extins afacerile in Romania. Drept urmare, traducerile din limba araba in romana si din romana in araba sunt solicitate de catre astfel de companii pentru buna desfasurare a activitatilor zilnice cat si pentru formalitatile solicitate de catre Statul Roman si de catre tarile Arabe.

traduceri araba

 

 

 

 

Scroll to Top