Traduceri urgente – Traduceri in regim de urgenta

TRADUCERI URGENTE constantaDesi nu recomandam sa lasati traducerile pe ultimul moment, uneori este inevitabil acest lucru. Experienta, profesionalismul si promptitudinea sunt prioritare in momentul in care aveti nevoie de traduceri in regim de urgenta.

Ne mandrim cu echipa noastra de traducatori care reuseste intotdeauna sa predea traduceri eficiente si profesionale in timp record. Astfel, apelati cu incredere la biroul nostru atunci cand sunteti sub presiune, cand vi se pare imposibil sa reusiti traducerea unui volum mare de documente care tocmai ce v-au fost solicitate.

Intrucat avem disponibil un numar mare de traducatori autorizati, cu experienta, care sunt obisnuiti cu un volum mare de lucru dar si cu munca in echipa, va vom oferi cu siguranta traduceri  la standardele şi cerinţele pieţei mondiale pentru cele mai variate domenii si la preturi cu adevarat competitive.

  • Suntem astfel disponibili chiar si in afara programului de lucru, inclusiv in timpul weekend-ului pentru ca suntem interesati de succesul clientilor nostri pentru care consideram ca suntem un partener de incredere. Astfel, indiferent de momentul in care aveti nevoie de traducere, nu ezitati sa ne contactati. Echipa noastra va face, cu siguranta, tot posibilul pentru ca a va oferi servicii de traducere eficiente si profesionale in regim de urgenta.
  • Tarifele pentru traducerile in regim de urgenta:  pretul pentru astfel de traduceri se va majora cu aproximativ 50% mai mult decat pretul initial. In general, o traducere in regim de urgenta inseamna o traducere finalizata in maxim 24 de ore. In cazul in care volumul de traduceri este foarte mare, termenul de predare se poate modifica. Totusi, termenele de predare se stabilesc intre parti si sunt respectate cu rigozitate de catre echipa noastra.

Contactati-ne cu incredere ori de cate ori aveti nevoie de calitatea maxima a serviciilor noastre de traduceri in termene reduse si la preturi competitive.

 

Scroll to Top