Recunoasterea actelor in Tarile Arabe – Traduceri Constanta 0721875549

Astazi ne luam la revedere de la un important traducator de limba araba, colaborator cu biroul de traduceri Global Translations din Constanta. Colegul nostru ne-a comunicat, nu de mult, de decizia sa de a pleca in Dubai definitiv. A primit o oferta de munca de la un angajator care isi are sediul principal in Emiratele Arabe, o oferta foarte atractiva de altfel.

Ce presupune procedura de supralegalizare traducere

Drept urmare, Departamentul de Apostile, Vizari si Supralegalizari  din cadrul biroului de traduceri Global Translations din Constanta s-a ocupat de toate demersurile in vederea recunoasterii actelor sale de stare civila cat si de studii in tarile din  Emiratele Arabe.

Angajatorul din Dubai i-a solicitat procedura completa de traducere si supralegalizare a actelor sale de studiu si a celor de stare civila, respectiv a Certificatului de nastere, Certificatului de casatorie cat si a Diplomei de licenta.

Colega noastra, Elena, traducator autorizat de limba engleza din cadrul Departamentului de Traduceri Autorizate Constanta, a tradus certificatele si diploma de licenta in limba engleza (Dubai accepta de asemenea traducerea in limba engleza a documentelor) si a legalizat traducerea la biroul notarial cu care colaboram.

Supralegalizare si Vizare la Ministerul de Externe si Ambasada

Traducerea legalizata a fost supralegalizata de un alt coleg din cadrul biroului de traduceri Constanta la Camera Notarilor Publici din Constanta. Dupa aceasta procedura, toate traducerile supralegalizate au fost trimise prin curierat la colegii nostri din Bucuresti care se ocupa cu vizarea acestora la Ministerul de Externe cat si la Ambasada Emiratelor Arabe din Bucuresti. Aceasta procedura a durat aproximativ o saptamana. Drept urmare, actele sunt deja gata si noi ii uram colegului nostru drum bun si mult succes in continuare!

Scroll to Top