Traduceri Constanta

traduceri constantaBiroul de traduceri Global Translations din Constanta ofera servicii de traduceri autorizate din/in 35 limbi straine,  pentru cele mai variate domenii si la preturi cu adevarat competitive. Ne ocupam de asemenea de legalizarea notariala a documentelor traduse astfel incat dumneavoastra sa nu mai fiti nevoiti sa va deplasati la birourile notariale.

Mai mult de atat, prezenta dumneavoastra la biroul nostru nu este obligatorie. Trebuie insa sa incheiem un contract de prestari servicii intre biroul nostru si dumneavoastra. Contractul poate fi trimis si pe mail/ fax semnat si stampilat de ambele parti. Plata se poate face prin ordin de plata. Pentru a demara procesul de traducere, trebuie sa ne transmiteti dovada platii. La termenul de predare stabilit, traducerea va fi imediat transmisa prin email/ fax sau chiar prin curierat, daca aveti nevoie de traducerea autorizata sau legalizata in original.

Traducerile sunt realizate numai de catre traducatori autorizati de catre Ministerul de Justitie care detin experienta in acest domeniu si care va vor oferi cu siguranta servicii de traducere eficiente si profesionale. Mai mult decat atat, in momentul predarii documentului spre a fi tradus, este ales de catre echipa noastra traducatorul autorizat specializat pe domeniul respectiv.  Orice traducere este verificata si corectata atent, fiecare detaliu fiind extrem de important. Procedurile noastre de verificare stricta a traducerilor vă oferă certitudinea că traducerea va păstra sensul original al textului fără nici un fel de abatere.
Termenul de predare al lucrarilor este stabilit de comun acord si respectat cu rigurozitate, iar continutul documentelor dumneavoastra va ramane strict confidential.

Biroul de traduceriGlobal Translationsdin Constanta ofera de asemenea servicii de ridicare a unei game variate de acte si documente de la institutiile abilitate, transcrieri de acte, intocmirea dosarelor complete pentru echivalari de studii, reprezentarea la scolile, facultatile si inspectoratele competente, obtinerea declaratiei de valoare pentru Italia, intocmirea actelor pentru casatorii in strainatate sau in Romania, obtinerea cetateniei straine, supralegalizari la Camera Notarilor Publici, Ministere, Ambasade, Consulate pentru tarile care nu fac parte din Conventia de la Haga (Ambasada Emiratelor Arabe Unite, Ambasada Regatului Arabiei Saudite, Ambasada Algeriei, Ambasada Statului Kuwait in Romania, Ambasada Statului Qatar in Romania, etc.), cat si servicii de aplicare a Apostilei de la Haga pentru tarile semnatare Conventiei de la Haga la Tribunale, Prefecturi, Camera Notarilor Publici.

Drept urmare, vizarea si supralegalizarea la institutiile competente din Bucuresti este posibila acum fara sa mai fiti nevoiti sa va deplasati in capitala. Economisiti timp si bani, si lasati echipa noastra sa va intocmeasca toate dosarele necesare intr-un mod profesionist, in cel mai scurt timp si la preturi competitive.

Oferim totodata servicii de interpretariat consecutiv sau simultan pentru intalniri de afaceri, reprezentarea cetatenilor straini in fata autoritatilor, conferinte, seminarii, interviuri, delegatii si diverse alte evenimente.