Traduceri Constanta

traduceri constanta

Pe piata serviciilor de traduceri din Constanta concureaza mai multe birouri si traducatori autorizati dar putini dintre acestia  au experienta de  15 ani ca si  birou de traduceri autorizate, legalizate si interpretariat in Constanta.

Biroul nostru pune la dispozitia clientilor  servicii specializate de traduceri full service.

La Global Translations ne-am specializat in livrarea de servicii de traduceri Constanta  in diverse domenii: juridic, tehnic, medical, comercial, software, marketing, vanzari, auto si multe altele.

  • Avem colaborari de lunga durata cu toti partenerii de business.

Astfel, ne pozitionam drept unul dintre cele mai bine cotate birouri de traduceri autorizate si interpretariat din orasul Constanta dar si din judetul Constanta.

 

  • De asemenea furnizam servicii de interpretariat consecutiv si simultan pentru cele mai importante evenimente de business local din Constanta

 

  • Suntem principalul furnizor de traduceri autorizate Constanta pentru numeroase companii multinationale sau business-uri locale din Dobrogea dar si institutii publice.

 

Descopera in continuare lista de parteneriate si evenimente pentru care asiguram / am asigurat punctual servicii de traduceri personalizate in Constanta.

Primaria Constanta, Primaria Com Crucea, Spitalul Judetean Constanta, Rig Service, Celco SA

si altii.

  • Preluam comenzi 24/7si livram proiecte in 24h*, multumita echipei extinse de colaboratori, profesionisti in domeniu.
  • Toti traducatorii cu care colaboram sunt absolventi ai facultatilor de limbi straine si autorizati de Ministerul Justitiei pentru cel putin o limba straina, parte dintre ei vorbitori nativi. In plus au abilitati terminologice in conformitate cu domeniul de activitate si  detin experienta in acest domeniu.

 

  • Respectam termenele de livrare, *termenul standard pentru predarea unei traduceri pana in 10 pagini este de 24h

:

  • Preturile comunicate transparent sunt cele reale inca de la bun inceput

 

  • Biroul nostru de traduceri Constanta ofera de asemenea servicii de ridicare a unei game variate de acte si documente de la institutiile abilitate, transcrieri de acte, intocmirea dosarelor complete pentru echivalari de studii, reprezentarea la scolile, facultatile si inspectoratele competente, obtinerea declaratiei de valoare pentru Italia, intocmirea actelor pentru casatorii in strainatate sau in Romania, obtinerea cetateniei straine, supralegalizari la Camera Notarilor Publici, Ministere, Ambasade, Consulate pentru tarile care nu fac parte din Conventia de la Haga (Ambasada Emiratelor Arabe Unite, Ambasada Regatului Arabiei Saudite, Ambasada Algeriei, Ambasada Statului Kuwait in Romania, Ambasada Statului Qatar in Romania, ), cat si servicii de aplicare a Apostilei de la Haga pentru tarile semnatare Conventiei de la Haga la Tribunale, PrefecturiCamera Notarilor Publici.